Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona23

czy to ciąza

Polecane posty

Gość narzeczona23

czesc 7 lutego miłam stosunek z narzeczonym skonczył we mnie , staramy sie o dziecko . od trzech tygodni mam temterature ciała 37.9 , a 2 tygodnie w pochwie tempetarura wynosi 37.5 mniewam wymioty, wahania nastrojow , duzo jem mam napuchniete kostki . i boła mnie piersi sa bardzo wrazliwe . i od poniedzialku bardzo mnie boła plecy ... od 4 marca zauwazyłam ze z pochwy leci mi wydzielina przezroczysta lepka , i jest jej duzo , byłam u ginekologa i dal mi skierowaniee na hcg. dostałam tak zwnego palienia ktory twał 1,5 dnia i był skapy ....... bardzo prosze o opdowiedz [pozdrawiam

Gość damka ramka
a jaki masz problem zrobić test...

Gość narzeczona23
my chcemy dziewczynke nawet juz may imie .. ..... bardzo chceny mniec dziecko ,,, .. a czy to jest ciąza ?

Gość narzeczona23
ale ja robiłam test i wuszedl nie wiarygodny .. pozatym testy raz mowia prawde raz nie ,, wole hcg ..

Gość narzeczona23
co robic? pomuszczie mi

Gość to idz na beteee
w czym my ci mamy niby pomóc?

Gość to idz na beteee
nie wazne jaka płec wazne zby bylo zdrowe!!!

Gość narzeczona23
czy te objawy to jest ciąza ...

Gość bosheeeeee
dziewczyno tego ci nikt nie powe rozumiesz?????????? idz jutro na rano na bete i juz

Gość super pomysłłłłłłłłłłłłłłłłłłł
ROZWALAJĄ MNIE TE IDIOTKI, KTÓRE NACZYTAJĄ SIĘ O DOLEGLIWOŚCIACH CIĄŻOWYCH I W KILKA DNI PO STOSUNKU JUŻ WSYZTSKIE MAJA ;) wiesz kiedy i od czego w ciąży puchną nogi czy boli kręgosłup??? jesteś żenująca

Gość narzeczona23
ale ja juz mam dłudo te objay . ginekolog mi powirdxial e jest za wszczesnie zeby stwirdzil.

to może jesteś chora skoro ginekolog powiedział ci że za wczesnie zeby mógł potwierdzić ciążę tzn że stosunek był nie dalej niż 5 tyg temu, w 5 tygodniowej ciązy zobaczysz już serduszko dziecka na usg... a bóle kręgosłupa sa efektem odkształcania się kręgosłupa i zmianą środka cięzkości gdy pojawia się brzuch!!! domyślam się że jeszcze go nie masz! co za kretynka! to, że test wyszedł ci negatywnie to nie oznacza że jest niewiarygodny tylko że ty sobie wmawiasz że w ciązy jestes!

Gość zrob test
Co ty masochistka jestes ile spoznia Ci sie @? Zrob z trzy testy kazdy innej firmy i sie okaze co za problem

Gość za tępy mózg z ciebie
tak wlasnie zgadzam sie z postem wyzej skoro tes pokazal ci ze nie jestes to znaczy ze nie jestes :/ co za tepok z ciebie:O

przecież testy sa niewiarygodne hahahahahahhaah

Gość najpierw to ty wez slub
a potem mysl o dziecku staram sie z narzeczonym:o

Gość skoro ginekolog niewe czy to c
skad my to mamy wiedzec tepy mózczku:o:o:o:o:o:o;o

od 7 lutego minęło już 7 tyodni jesli byłabyś w ciązy to gin już by ci ją na usg pokazał na milion %

Gość narzeczona23
to nie prawda jestem w ciazy czuje jakby cos w srodku przeciez wiec cos musi byc na rzczy nie

czuje coś w srodku hahahahahhaha bo padne!!! może chce Ci się kupę ;) czy chcesz mi powiedzieć że to już ruchy dziecka co? jhahahahahahahahahahahahahahaha debilka nie mam pytań

Gość a co ty nie wierzysz nikomu
ani ginekologowi ani testom. To i pewnie hcg nie uwierzysz. Od 7 lutego to jeszcze tydzień a 2 miesiące będą więc na usg byłoby już dawno widać.

Gość narzeczona23
przepszam jktos sie po mnie potrzywa..... jkos narzczona .....

Gość narzeczona23
to nie prawda jestem w ciazy czuje jakby cos w srodku przeciez wiec cos musi byc na rzczy nie to nie ja pisałam

Gość narzeczona23
no ja jestem w ciazy wiem o tym jestem przekonana na 100% i nie kłoccie sie ze mna skoro nie wiecie czuje jakby kopanie cos w tym stylu brzuch mam dosc wzdety

Gość narzeczona23
na poczatku pisałąm ze dostałam plamienia ... i to było bardzo słabe .......

Gość nie nie serio
nie mam pytan do takich KRETYNEK!!!!! wez ty dziewuch o lepeij pucz sie biologi bo o pewnych rzeczach nie masz pojecia postaraj sie najpier o slub a potem bierz sie za robnie rzekomego dziecka:o

taaaaaaaaaa hcg też pewnie będzie niewiarygodny ;) szczerze to Ci współczuję... chyba doczekałaś się ciąży ale urojonej... uswiadom sobie, ze w ciąży nie jesteś lecz się bo cos jest nie tak skoro masz podwyższoną temperaturę i czujesz coś w środku (może jestes opetana) i bierz się za "robienie" dziecka jeśli go serio chcesz

Gość ahjjjjjj ahhhhhh
wiec pewnie masz jakies problemy hormonalne sa rozne powody tego i nie jest to napewno ciaza bo test by pokazal a gin juz powedzial ze to ciaza kumasz?????

Gość narzeczona23
narzeczona23 no ja jestem w ciazy wiem o tym jestem przekonana na 100% i nie kłoccie sie ze mna skoro nie wiecie czuje jakby kopanie cos w tym stylu brzuch mam dosc wzdety KIM TY JESES? TO JA PRAWDZIWA NARZECZONA