Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konciaki

ile macie dzis kasy na koncie

Polecane posty

Gość vcsx
byc na utrzymaniu faceta-czy dla was kobiety to tez taki powod do dumy?

ale i tak najlpesze byl topik dzenny i impreza rodzinna :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Gość manuelka12345
Tele - echo polska mentalność???Polaków zreszta pewnie nie tylko nie wkurwia fakt, że ktoś ma więcje..zasłużył niech ma, cięzko pracował - należy mu się, miał szczęście w życiu - no dobra Ale taka mała pusta laska..która w życiu pracy7 chyba nie zaznała, nie docenia pieniędzy - bo ma bogatego męża??? - to wkurwia

Gość vcsx
ze maz dzenni jest bogaty:)

Jenifer widać jest mitomanką:) Tele echo i co zamierzasz począć z tą kasą??:) wspomagasz jakieś organizacje??

Gość zatroskana siostra pyta
jenny nie jest bogata to twój mąż jest bogaty jenny bez męża byłaby nikim dociera do ciebie???

Gość sranie w banie____22
tele-echo ja nie widzę tutaj zeby ktos ci zcegos zazdroscil lub mial zal tak jak do tej jeny co wypisuje bzdury wierze ci nawet ze masz te kase bo jestes juz w podeszlym wieku ale nie powinienes nasmiewac sie z tych co jedza kasze z maslem.Roznie bywa w zyciu moze nadejsc jeszcze taki dzien ze stracisz tę kasę i co wtedy ,ty bedziesz jadl kasze z maslem.

Jenifer pieniądze rzecz nabyta:) ale Twoja osobowość jest już ukształtowana;)

jeny wyszla za mąz za starego bogacza dlatego ma kase

Tele echo Ty się tym tak nei przechwalasz jak jeny:) ale np współczuje Mucce:(

Ja mam emeryture 2500 wiec glod mi raczej nie grozi.Do jennifer8787***- i co z tego bedziesz miala, ze pokazesz wszystkim, na co Cie stac.Saysfakcje dorobkiewicza?

Gość acadccd
a mnie to tam wisi i powiewwa jak jej tak pasuje, ale chyba nie zdaje sobie sprawe z jednej waznej rzeczy-faceci utrzymujacy swoje zony tak naprawde nie maja do nich zadnego szacunku, gardza nimi . choc w zyciu codziennym nie musi to byc oczywiste, ale przyjdzie taki moment ze ujawnia sie ze swoimi uczuciami. i to nie jest moj wymysl, tak bylo zawsze jest i tak bedzie, ludzka natura. dlatego az mnie skreca na mysl o tym ze moglabym byc czyjas utrzymanka....i nie potrafie pojac jak kobiety swiadomie decyduja sie na takie zycie

jak go poznałam wcale nie był bogaty ale nie chce mi się o tym pisać po raz 40sty;) i jest tylko 7 lat starszy więc jeszcze do starości mu daleko;) skończyłam już ten temat..

Gość niesiuleczek
mam 2,43

no to jesze gorzej, czyli przez 7 lat juz utrzymuje darmozjada, ktory wkleja fotki calej rodziny na kafe :-)

ja pierdziele 7 lat roznicy d....jka

Jenn musisz być próżna i nieszczęśliwą kobietą tak naprawdę pieniądze to nei wszystko ktoś kto jest szczęśliwy to nei musi się w ten sposób dowartościowywać jak Ty;) taka jest brzydko mi bolesna prawda dla Ciebie;)

Gość sdfsdfsfsdfsdfsdfsdf
dobra jenny wszyscy wiemy że zyjesz przecietnie wiec uspokój się już dziewczyno:) ośmieszasz sie tylko a ja dzis nawet kaszy z masłem nie zjem bo gazu mi brakło :(

Gość KAROLINAAAAAAAAAAAAA
ja bym wolała zrec cale dnie płatki na mleku nic byz zona darmozjadem!!!!!!!!!!!!czułabym sie poprostu jak gowno

na ile ci starcza butla z gazem

Karolina ja też!:) i być pozbawiona szacunku do innych;) więc wbrew pozorą Jenn jesteś biedniejsza niż Ci się wydaje;)

Gość jenni jak jenni
może i ma kasę taką o jakiej pisze ale wasza zawiść i zazdrość jest po prostu żałosna ,niech sobie dziewczyna ma ,nawet jak jej nie zarobiła..aż wstyd że jesteście Polakami

jennfer , ja w odróżnieniu od Ciebie jestem jestem niezależna i zdolna do samodzielnej dostatniej egzystencji , ty jesteś na łasce męża , szkoda mi ciebie

Gość KAROLINAAAAAAAAAAAAA
z tymi 3 domami to zartowalam ale praqwda jesr taka ze mam okazje zwiazac sie z bogatym kolesiem ktory ma ze 3 domy albo i wiecej ale nie zrobie tego z powodu, ze ma za duzo kasy!!!!!!!!!!

Przeciez Polacy to najgorszy narod i taak

Gość patrzę co jakiś czas z ukrycia
ja mam ok 1600 bo w sobotę wypłaciłam 1200 :D