Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konciaki

ile macie dzis kasy na koncie

Polecane posty

uwielbiam wszystkie topiki gdzie pojawia sie dzenny, i czasem do tej pory mysle ze to jakis kawal, bo przeciez nie mozna byc tak pustym, tepym i naiwnym :-D

Gość zatroskana siostra pyta
jenny ale my ci wierzymy że masz bogatego meża i budujesz domek i ogólnie jesteście bogaci ty nie rozumiesz co nas tak wkurza??? to że się tym przechwalasz, to jest dziecinne, żałosne, niedojrzałe, głupie, idiotyczne i .... jeszcze wiele synonimów trza by wkleić ale nie chce mi się natomiast jak ktoś ci pisze że tez jest bogaty to ty wyjeżdzasz że nie jest bogaty a pisze tylko dlatego że ci zazdrości litości!!!!!

Gość sdfsdfsfsdfsdfsdfsdf
butla starcza mi róznie zalezy ile gotuje, ale plus-minus dwa miesiące, niestety na razie go nie zakupie bo nie mam az tyle pieniedzy

Gość fhfdtrdtheh
piszecie jakie wy niezależne jesteście, a jakby tylko na was spojrzał jakikolwiek kasiaty facet to od razu byście dupy nadstawiły..!!! :O taka przykra prawda. nawet jakby napisała, że ma konia na werandzie to co was to kurwa obchodzi. teraz dopiero widać jak wy nikomu nie przepuścicie, jak ktoś jest faktycznie lepszy to trzeba go zgnoić - niestety - do WASZEGO poziomu.' do roboty się kurwa weźcie a nie pierdolicie, interesujecie się życiem innych i podniecacie - serialowe społeczeństwo kurwa. zamiast machnąć ręką czy przyjać teksty jakiejś laski żartobliwie i po prostu napisać: to fajnie jeny, że ci się układa, nie każdy ma lekko. i wy byście były spokojne i ona może by tak się nie produkowała. ludzie!! :O

Ja tam wcale Jenny nei zazdroszcze ani tym co maja duzo kasy an koncie;)

setunia przyznaj sie zieleniejsz z zadrosci i obgryzasz paznokcie, tylkoe nie chcesze sie przyznac :-D :-P :-P

Gość jenni jak jenni
jenny nie musi robić nic bo na nią robi mąż ,można krótko powiedzieć ,że cwana to ona jest.

Gość fhfdtrdtheh
do roboty to niech się i ona weźmie a widzisz, jak twierdzi - nie musi pracować, jedynie dbać o siebie? widzisz? jak się niektórzy potrafią ustawić? nie każdy jak widać jest stworzony do pracy i skoro mąż na to nie narzeka, że ona nie pracuje to co TOBIE DO TEGO ? :-) ale cię teraz scisnęło co ? :O

Gość ojjeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnny
a czego tu zazdrościć? ja tam niczego jej nie zazdroszczę powinnas sie wstydzic ze jest zona darmozjadem a nie sie jeszcze z tym obnosic!!!

a zdje jej meza gdzies tu kiedys krazylo 1 slowem powiem ze zesrac bym sie na niego nie chciala

setunia, zdemaskowalam Cie na calej linii :-D :-D tak tak, oczywiscie zazdroscimy darmozjadowi siedzenia w domu na lasce faceta, i fotografowania sie na slicznym tle, w gustownych ciuchach z wyzszej polki :-D :-D

Gość tez bladaaaa
2.279 zł, a zaraz wplynie wyplata okolo 2.500 tys:P

Gość xcvcxvcvc
ja mam 786 tysiaczkow:)

Gość xcvcxvcvc
ale wyscie sa glupi ta cala jeny robi was w bambuko...ona nie ejst bogata, nie ma bogatego meza , wystarczy spojrzec na jej mieszkanie i ciuchy

Gość tele echooo
to moze bys pomogl b iednej samotnej matce takiej jak ja a nie sie zachowujesz jak baron spod kiosku i piszesz an forum dla kobiet o swojej emeryturze.

Gość fhfdtrdtheh
a to 500 tys na dom ... to już takie wielkie bogactwo którym się trzeba obnosić :D nie bądźcie śmieszni

Gość here comes the sun
dużo:) co do tej całej Jenni - dziewczyna przegrała swój los już na starcie, jej mąż jest zamożnym, młodym człowiekiem, który wykupił sobie ją, jej ciało, jej urodę i dopóki będzie mu się podobać, to będzie miała wszystko, a co się stanie za 20 lat? będą młodsze, ładniejsze, bardziej wykształcone i AMBITNIEJSZE od niej i co wtedy? wtedy, moja droga, Twoje dostatnie życie i okrągłe sumki z pracy męża znikną i zostaniesz sama ze swoim skrzywionym kręgosłupem moralnym i brakiem perspektyw... mój narzeczony również jest bogaty (bardziej niż Twój z tego co piszesz...), ale między Tobą a mną istnieje ogromna różnica - ja zarabiam i to niemałe pieniądze, a Ty jesteś jedynie popychadłem, które ma służyć swojemu panu i władcy... zmień swoje życie, bo inaczej szczęście się odwróci, taki los... raz na wozie a raz pod, ale wykształcenia i doświadczenia zawodowego nikt i nic Ci nie odbierze... pozdro (i nie jestem starą, przemądrzałą panną, jak zapewne myślisz - mam 24 lata :))

Gość grimpeks
szkoda mi was ale wierzę ,że jenni wam jeszcze pociśnie i pokarze swoje bogactwo a wam będzie łyso...

Gość sddddf
przeciez ona nawet urody nie ma. widzieliscie jej foty z bliska? paskuda, z daleka wyglada super elegancko ale z bliska masakra. A jej bogactwo to wybujala fantazja tylko po to by was powkurwiac, w domu ma paskudnie i paskudnie sie ubiera

jenny to sobie moze pocisnac swoim klockem do kibleka a nie nam

Gość kaRinKa_
odpowiadając na temat: 7zł 54gr