Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vitakora432

zdradzić go czy nie?

Polecane posty

Gość vitakora432

jestem mezatka od roku,mam 23lata, od jakiegos czasu flirtuje z wlascicielem naszego wynajetego domu -29lat. jest tak przystojny ze niepotrafie mu sie oprzec ,dodatkowo gdy kocham sie z mezem mysle o nim, wobrazam sobie ze robie to z nim, on pisze do mnie namawia na spotkanie na sex, kiedy byl ost calowalismy sie, i co najlepsze nie mam zbytnich wyrzutow sumienia-niewiem dlaczego ,z drugiej strony nie chce zostawic meza ,chociaz zabardzo to niewiem co do niego czuje chyba coraz mniej,niewiem czy posunac sie o ten krok i pojsc do lozka z wlascicielem....

Gość pauletta aa
dziffka :/

Gość fhfdtrdtheh
kasa.. kasa ... kasa... jakby ci nie imponowała jego kasa to byś napisała o nim : franek, genek, zbysio... a nie WŁAŚCICIEL ... nosz kurwa :O

po co się wiązalas ??? zrobisz co bedziesz uwazala za sluszne tylko pamietaj ze zlo ( klamstwo,zdrada) poteguje.... żebys kiedys nie obudzila sie z reka w nocniku....

Gość nie !!!!!!!!
wracaj do męża póki jeszcze go masz! jesteś żoną, w każdej chwili możesz zostać matką, szanuj się żeby potem Twoje dzieci się Ciebie nie wstydziły. Właściciel i tak niebawem kopnie Cie w dupe i pójdzie do innej. Ciesz się z tego co masz i nie komplikuj sobie życia. NIE ZDRADZAJ