Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Addien

Co zrobić z niechcianymi ubraniami?

Polecane posty

Zrobiłam porządek w szafie i uzbierał mi się cały ogromny karton ubrań.Są w świetnym stanie,niektore założone raz lub wcale.Nie mam ich komu oddać,wystawiłam na allegro ale nikt nic nie kupił.Macie jakieś pomysły?

Próbowałam już na wizażu,trochę sie powymieniałam,ale tam głównie szukają sieciówek,a ja mam przeważnie ubrania z takich osiedlowych sklepów,czesto droższe niz sieciówki,ale "no name",więc gorsze :O

Gość a na szafie
.pl probowalas?

Gość wystaw jako mega pake
na licytacjie na allegro..zapewno ktos kupi i dobrze zaplaci:-)

Co do tej szafy i paki,to tak jak wyzej napisałam-wszyscy chcą sieciówki :O A ja mam zwykłe ubrania

Można oddać potrzebującym ale jeśli chcesz na tym zarobić to już inna sprawa. Najlepiej udać się do siedziby jakieś organizacji i zostawić paczkę bo z kontenerami pkc bywa rożnie. Jeśli chcesz zarobić i sprzedać na allegro to najlepiej zrobi ciekawe zdjęcia przedstawiające przykładowe stylizacje.

Gość daj jeszcze raz na allegro
moze sie skusze bo kasy brak a nowe ciuchy by sie przydaly jaki masz rozmiar??

Nie ma w moim mieście takich organizacji,jedynie pojemnik PCK z ktorego wybierają miejscowe lumpy :OA trochę kasy by mi sie przydalo,choćby tak,żeby za wszystkie te rzeczy kupila sobie np jedne spodnie. Mam rozmiar S,ale tam są różne ubrania,większe i mniejsze