Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kairka

JAKIE ZABAWKI DLA ROCZNEGO CHŁOPCA?

Polecane posty

Jaką zabawkę można kupić rocznemu chłopcu zeby się nią zajął na jakiś czas? Mamy pomóżcie, nie wiem już czym zabawić mojego malucha żeby to przyciągnęło jego uwagę... Proszę o jakieś propozycje tak do 50 zł

Gość gość
Witam ja również mam taki problem z synkiem rocznym.Nie wiem czym go zajać?lubi bardzo naczynia wiec myslę o jakieś kuchni dla niego

Gość gość
Ps.ale czy to nie bedzie śmieszna zabawka dla chłopca?

Gość gość
trudno jest zabawic rocznego dzieciaczka, dziecko nie skupi uwagi na przedmiocie dluzej, pelza za mama, domaga sie towarzystwa. Moze schowaj zabawki te co masz, daj mu tylko kilka do zabawy, a za miesiac wyciagnij rezte. moj syn najchetniej bawi sie papierkami, czyli wszystko co szelesci, albo sobie pelza po mieszkaniu i sam znajduje czym chce sie bawic ma rowniez interaktywny domek, czyli naciska sie rozne guziczki i na przyklad szczeka piesek, alb wlacza sie pralka

Gość gość
Uważam, że nie przyciągniesz uwagi dziecka na dłużej niż 5 minut, dzieci po prostu takie są. Ja raczej stawiam na klasyczne zabawki dla dzieci i kupuję swojemu małemu synkowi samochody, ciężarówki, koparki - jeśli chcesz zajrzeć to łap http://www.alfasj.pl/oferta_item.php?id=9

Gość gość
Bardzo fajne zabawki widziałem na stronie: https://brudery.pl/Te-zabawy-odciagna-Twoje-dziecko-od-komputera-news-pol-1527066756.html - brudery mają naprawdę szeroką ofertę i wydaje mi się, że są to zabawki dla każdego. My zakupiliśmy pierwsze z myślą o tym, żeby bawił się nimi nasz synek, ale okazało się, że bardzo mocno zakochała się w nich też córeczka! No i teraz połowa domu jest w bruderach :)