Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz na mnie czas!!!...!!!!!!

czytajcie i współczujcie!!!!!

Polecane posty

jestem brzydka mam brzydką cere przytyłam po zimie wyglądam jak paszczur czuje się jak paszczur nienawidze ludzi, nie mam przyjaciól, bo wszyscy twierdza że jestem oschła, dziś mam tłuste włosy i generalnie mam ochote schować sie a rano obudzić się inna tylko rano jest tak samo, bo nie chce mi się wstawać wcześniej w efekcie zakładam byle co i byle jak wyglądam z byle czym na głowie a podobno jakby mnie zrobił to fajna byłaby ze mnie dupa, tak mówią ale skąd mam wiedzieć skoro zawsze wyglądam jak menda

oczywiście nikt mi nie współczuje, jestem tak strasznie nieszczęścliwa zarabiam marne grosze jestem samotna i pieką mnie oczy

dlaczego nikt nie pisze!?

Gość jack ill
dlaczego współczuć? przecież to przede wszystkim Twoja "zasługa"

Gość jaki to głupi progrma jest
a czego się spodziewasz, że będziemy ci wmawiać, że jest inaczej? Jest tak, jak sobie sama pracujesz na to :P

jestem żałosna i wszyscy mają mnie w dupie :(

Gość jaki to głupi progrma jest
bierz się w garść, bo jak nie to na dupę dostaniesz pasem :P

jestem jeszcze głupia niestety podszyw byłz tym że jestem żałosna, ale bardzo trafny niestety no to co mam do cholery zrobić? jakbym wiedziała juz bym coś robiła!

Gość wiecie co???????????????????
ohoo ja wcale nie jestem taka brzydka,ale mam to samo co Ty ,na dodatek fobie społeczną i jak wychodzę miedzy ludzi to czuje lęk..kiedy tak nie miałam. oo i jeszczejestem totalnym beztalenciem i zerem...skończe marnie.

Gość wiecie co???????????????????
Ty masz przynajmniej pracę a ja nie mogę nawet skończyć szkoły.:(

uooee, kobito nie przesadzaj :D jestem brzydka-----> jak 80 % polek, zawsze mozesz gadac, ze jestes super laska, mi pomaga:o:classic_cool: mam brzydką cere----> poczytaj w necie domowe sposoby n aładną cerę, idź do dermatologa, dobra tapeta zdziała cuda :) przytyłam po zimie---> ja też i to 4 kg, ale niedługo stracę, zobaczysz :classic_cool: wyglądam jak paszczur---> to twoje subiektywne zdanie czuje się jak paszczur---> jw. nienawidze ludzi, nie mam przyjaciól, bo wszyscy twierdza że jestem oschła, dziś mam tłuste włosy i generalnie mam ochote schować sie a rano obudzić się inna-------> wlosy umyj, zrob sobie zarąbistą fryzurę dla siebie samej, usmiechaj sie i pokochaj ludzi :D tylko rano jest tak samo, bo nie chce mi się wstawać wcześniej w efekcie zakładam byle co i byle jak wyglądam z byle czym na głowie---> ja pracuję w domu. znam to uczucie, ale się przemogłam i "odpaszteciam " się :D chociaż szczególnym paszcuzrem nie byłam. a podobno jakby mnie zrobił to fajna byłaby ze mnie d**a, tak mówią ale skąd mam wiedzieć skoro zawsze wyglądam jak menda ---> zrób się na bostwo wtedy pogadamy:D

Gość BLE BLE19
"wyglądam jak menda" :-D to rusz się i ogarnij żeby tak nie wyglądać a nie użalasz się nad sobą.

ale ja nie bardzo wiem jak jak się zabrać za to wszystko nie chce mi się , nie zależy mi aż tak chyba na życiu ja też skończe marnie wiecie co---fobia społeczna, kiedys też to miałam, teraz mam na wyrypanie ludzi, z jednej skrajności w skrajność i mam syfy 2 na brodzie :( domowe sposoby nie pomagaja, mam problem z hormonami

no i dwa pryszcze na brodzie Cię dołują:D?? kobito ty naprawdę już nie masz co ze sobą zrobić:D jestem pojebana ale jest dobry sposób na doła, a mianowicie usilne szukanie dobrych stron w krytycznych sytuacjach i jednoczesnej motywacji, głupi przykład: parę kg nadwagi : pozytyw: nie umrę z głodu podczas wojny :classic_cool: motywacja: schudnę 2 kg i będę miała już rozmiar 36. nie warto wyznaczac sobie super celów bo i tak ich nie osiągniesz, małymi kroczkami do celu. jak chcesz schudnąć ustawlaj progi np. co 2 kg a nie od razu 25 :) np. w poniedziałek zajmę się swoją fryzurą etc

Gość onegirl
to ja proponuję tak: idź natychmiast do lustra, ułóż sobie jakoś korzystnie włosy zrób sobie makijaż ubierz się ładnie i idź w jakieś fajne miejsce - do klubu, na dyskotekę (nie wiem, jakie klimaty cię interesują) - gdziekolwiek. uśmiechaj się sympatycznie i postaraj się kogoś poznać. i nie jutro, nie za tydzień, tylko dzisiaj

desperatka poszła do klubu nie to nie przejdzie, musi sie moje życie zmienić jest marne powinnam schudnąć coś ok 6 kg :( wyglądam jak paszczur uwierzcie mi tak mysle że poszłabym do fryzjera, ale mi się nie chce 😭

tak, z moimi falującymi włosami wyglądałabym jak kiep nie mam pomysłu powiadam wam nie wiem co mam ze soba zrobić