Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ty tłukuuuu

Śmiesza mnie ludzie którzy nie maja matury i zawodu a chca miec dobra prace

Polecane posty

Gość ty tłukuuuu

jak ktos skonczył liceum i nie ma matury to jest załosne jak ma jeszcze wymagania;/ trzeba było sie uczyc mature zdac do studium albo na studia isc, albo od razy do zawodówki isc zeby zawód miec i byc specem w jakiejs dziedzinie a nie "niepełne srednie":-O

Gość *an*na*
dokładnie. zrobic maturę to banalne. jak ktoś nie jest w stanie to niech kopie rowy, widocznie do umysłowej pracy się nie nadaje. do jednego egzaminu na studiach jest tyle materiału co w sumie do matury.

Gość BLE BLE19
Trochę w tym racji jest, bo ZDAĆ maturę nie jest wcale aż tak trudno. Chyba jesteś pracodawcą albo kimś podobym, że az tak radykalnie sie wyrażasz :p

Gość wiecie co???????????????????
no to skoro to takie banalne to czemu Cie smieszy?skoro to takie banalne to widocznie Ci ludzie twierdzą,ze nie potrzebne. Błędne koło...brak logiki.

Gość *an*na*
jaki brak logiki? matura jest tak zrobiona zebys chociaz podstawy materiału miał ogarnięte. dlatego jest łatwa i nie wymaga wielkiego wysiłku. skoro juz jest coś takiego i wiadomo, że jest zazwyczaj warunkiem dobrej pracy, to czemu jej nie zrobić?

Gość ty tłukuuuu
tak, bo jak widzę jakie osoby do mnie przychodzą, bez matury, a aspiracje i wymagania mają 10X większe od swoich możliwość to ręce opadają.

Gość wiecie co???????????????????
bo mi się nie chcę. wole zjeść kupę.

Gość ty tłukuuuu
a najlepsi (wygrywaja :) ) osoby, które "żądaja" pracy w papierach bądź pracy za biurkiem nie mając właśnie nawet matury, która jest dzisiaj podstawową rzeczą...