Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona glupota samcow

Wyjasnijcie mi dlaczego faceci to takie tepe i puste stworzenia ??

Polecane posty

Gość prawiczek z warszawy
właśnie a pomiędzy skrajnie chudymi i grubymi dziewczynami jest znakomita ilość dziewczyn o normalnej budowie.

Gość IMO13714
Carrie - jak sama nazwa Twojego linku mówi "SKINNY" - chudy/kościsty... 0101 - coś często się ze mną zgadzasz, czyżbyś chciała mi zaimponować? :P

To normalne że faceci oglądają się za ładnymi dziewczynami. Faceci nie lubią ani chudych ani grubych, tylko takie w sam raz :)

Gość 0101
Nie z Tobą, tylko z Twoimi poglądami, IMO :P ;-)

Gość IMO13714
O! I Fiku miku będzie brykać po Topiku.

Gość IMO13714
Moje poglądy są bezpośrednim odzwierciedleniem mojej osoby droga 0101. :P

Gość infantylna Carrie
no trudno by ja bylo nazwac plus size model. a modelki sa uwazane za cuda i sa dla wielu wzorami piekna i kobiecosci. a wygladaja jak trupy. ale autorka troche dramatyzuje i ugolnia. kazdy ma inny gust. ale przegiecie w jedna czy w druga strone jest malo hot. to sie tyczy tez wygladu facetow. tak, chce ci zaimponowac. jestes drugi na mojej liscie na baby daddies. zaraz po offermie.

Gość infantylna Carrie
o lol IMO to jednak nie do mnie bylo. a juz myslalam!

Gość IMO13714
Nie bój się Carrie. Fakt, że nie chcesz rodzić stawia Cie automatycznie poza kręgiem moich zainteresowań. :P

Gość infantylna Carrie
a to masz parcie na potomka? btw. nigdy nie powiedzialam, ze nie chce rodzic ;)

Gość IMO13714
Czyli jednak chcesz ratować Państwo Polskie. Może nawet z Ofermą...

Gość infantylna Carrie
moja chec rodzenia nie ma zwiazku ze starzeniem sie polskiego spoleczenstwa. no ale nie mow offermie bo trudniej mi bedzie go usidlic!

tez nienawidze facetow, anglicy sa 100 razy lepsi od tych frajerskich tempych polakow co tylko dziwice chca, tutaj ludzie nie sa religijni mam na mysli anglikow, i wogole inaczej do zycia przychodza. moj kolega ma strasznie gruba dziewczyne a jest mega przystojny i jego laska jest sliczna na buzi, i juz sa ze 3 lata

Gość prawiczek z warszawy
czyli anglicy nie są facetami?

Gość IMO13714
I ta pinda przylazła...

to ze kolesie leca na wychoodzone szkielety to mit. Zalezy co rozumiesz pod pojeciem gruba i szczupla. W necie mozemy si enie zrozumiec. Dla mnie chuda laska jest aseksualna, lubi enatomiast takie z cialkiem cos jak beyonce np na tej focie http://i2.pinger.pl/pgr429/3ad2d183000d52a14b40a5d5/beyonce_photobucket.jpg albo scarlett johansson (ta po prawej) http://www.fadedyouthblog.com/wp-content/uploads/2008/02/penelope-cruz-scarlett-johansson.jpg Jak widzisz one chude az tak nie sa a moim zdaniem sa mega sexowne. Ale wystarczy ze bylyby te 6-7 kg ciezsze i ich sexualnosc spadlaby dramatycznie. Z budowa ciala laski jak z wykresem wydajnosci enzymatycznej do pewnego momentu rosnie a pozniej dramatycznie spada :D

Girl UK, to fakt, ze Anglicy nie przywiazuja wagi do dziewictwa raczej i lubia troche cialka u kobiety, ale sa w wiekszosci do dupy w lozku i tylko sie wlócza po pubach. Wiem z autopsji. Nie ma to jak jurny, polski zawodnik... (rzekla to, co jest od ponad 5 lat z Angolem hihi)

Gość 0101
Moje poglądy są bezpośrednim odzwierciedleniem mojej osoby droga 0101 chyba chwali Ci się, ze nie przepuszczasz okazji i poglądami umiesz zareklamować swoja nieskromną osobę, IMO :P

Gość IMO13714
Droga 0101 - to "nie" w słowie "skromny" bardzo RAZI moją delikatną duszę...

Gość 0101
mnie z kolei jakby razi przymiotnik "delikatny" w Twojej frazie rzeczownikowej o duszy :)

Gość 0101
innymi słowy, "na chwilę obecną" (jak ja nie cierpię tego zwrotu, pewnie uzywam go w tej chwili, żeby zasygnalizować możliwą antypatię do wspomnianej frazy ;-)) jesteśmy jakby equal

Gość IMO13714
Equal rights -equal fights. Co powiesz na małe zapasy, w celach Bożego Sądu - czyli rozsadzenia kto ma rację...oczywiście. ;)

Gość 0101
Masz na myśli potyczki słowne w symbolicznym niekisielu, które the other day zdyskwalifikowałam z obrębu moich zainteresowań? ;-)

Gość 0101
PS. i co powie na to drugi człon Twojej kafeteryjnej pary? (mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko temu, ze umieściłam Cię w ankiecie na sąsiednim topiku?) :)

Gość IMO13714
Jaka ankieta? I skąd ta zawiść? :P

Gość 0101
IMO, zrób coś specjalnie dla mnie i naucz się rozróżniać zawiść, zazdrość i inne brzydkie zachowania od zwykłego (inna sprawa, ze w moim wydaniu bynajmniej niepospolitego) teasing :) ;-)

Gość 0101
cytata z ankiety "0101 ja znam jedną - IMO i zdigitalizowane cycki użytkowniczek "