Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olciafer

negatywny wynik testu spozniajacy sie okres-czy to ciaza

Polecane posty

Witam was serdecznie. mam regularne cykle 28 dniowe. w dni plodne kochalam sie z narzeczonym. od 9 dni nie mam okresu. wczesniej wszystko bylo regularnie. w ostatnim czasie w moim zyciu nie bylo zadnych zmian ani chorob wiec wykluczam to. nie staramy sie z partnerem o dziecko ale nie wykluczamy zajscia, gdyz sie nie zabezpieczamy. wczoraj wieczorem zrobilam test -Vitam, który wyszedł negatywnie. czy w 9 dni od daty spodziewanej miesiaczki moze wyjsc negatywny, jesli jest ciaza????? dodam ze ten test byl jakis dziwnie tani... co o tym myslicie??

Gość monika 55555
najprosciej byloby kupic drugi test .albo zrobic badanie hcg Beta wtedy bedziesz miala stuprocentowa pewnosc

wiem wiem :) jutro mam nadzieje dostane sie do ginekologa. ale tak pytam czy to mozliwe. bardzo bym chciala zeby sie okazalo ze to dzidzia ;)

zrób ponownie test innej firmy z rannego moczu albo idz na bete mi do 17tc testy wychodziły negatywne

mialas tak niski poziom hormonu ze nie wykryly?? czy testy byly felerne? dzieki dziewczyny :) bo mam kilka objawow ktore mnie zastanowily... oczywisty brak @, troszke pelniejsze piersi-myslalam ze wlasnie na @, ale wogole mnie nie bola, zasiniona obwodka wokol pochwy-wczesniej nie zauwazylam tego-pomyslalam ze tez moze na @... dzisiaj zaczelo krecic mi sie w glowie.. i caly czas wzdety brzuch choc jem caly czas tak samo. innych "objawow" nie zauwazylam.

Gość mi pierwszy
test tez wyszedl negatywny. powtorzylam za 5 dni - i juz byl pozytywny. jestem w 3 mc:)

Gość taka_normalna
Wiesz to, że test był tani o niczym nie świadczy. Ja też z takich miałąm i już 2 dni przed planową @ wyszedł mi pozytywny, choć niewyraźny, a jak powtórzyłam za 2 dni to już były krechy, że hej :) Ale kto wie - każdy widać ma inaczej :)

9 dni po terminie miesiączki możesz zrobić test o dowolnej porze, nawet teraz

jak pisałam nie staram sie zbytnio o zajscie w ciażę. Raczej wątpie zebym sobie to wkręciła-w sensie objawów. mam nadzieje ze to nic złego. przekonam sie dopiero na wizycie u ginekologa. tak zapytałam czy któras z was miała podobną sytuację, że do poźnego czasu test pokazywał jedną kreche a ciąża była jednak..

dodam ze test miał czułość 25mlU/ml.. czy jest mozliwosc ze nie wykryl ciazy? dajcie znac co o tym sadzicie :)

jezeli jestes w ciazy to obojetnie o ktorej godzinie mozesz zrobic test... ja robilam nie z porannego moczu i dwie kreski byly :) kup drugi test albo na bete hcg :)