Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a może jednak ja?

a może ten zwiazek jest skazany na zagłade?

Polecane posty

Gość a może jednak ja?

pobubiłam sie...

Gość gagatex
ja też się strasznie pogubiłąm

Gość a może jednak ja?
mam 28 lat, jestem z facetem od 7

Gość a może jednak ja?
on jest artysta, ja inzynierem... inne podejscie, inne zycie, inna praca, on ma trudny charakten... ma / mial swoja wolnosc... bylo i dobrze i zle, ale nigdy nie potrafilismy zyc bez siebie...

Gość gagatex
ja mam 26 i jestem z nim ponad 2 lata za miesiąc mamy zamieszkać razem a ja teraz już nie wiem

Gość a może jednak ja?
a teraz... ? zastanawiam sie... czy ja jestem za bardzo wyrozumiala czy za duzo wymagam... nic juz nie wiem

Gość gagatex
wiec w czym rzecz?

Gość a może jednak ja?
zawsze byla jego wolnosc.. jego zycie... a ja tam w swoim srodowisku nudnych "ludzi z polibudy"... a przeciez on jest wyjatkowy, jest artysta... kurwa... on ma tak silny charakter, ze juz nie wiem czy to moja milosc do niego czy ambicja

Gość a może jednak ja?
juz oisze... wyjechal... 2 miesiace temu bo znalazl dobra prace w zawodzie w norwegii... wraca za 2 tyg na miesiac... chcialam by spedzil ze mna swieta... by ten CALY miesieac byl moj... byl nasz, ale on woli jechac do rodzicow... ze mna 2 tyg z rodzicali 1 tydz i znowu wyjazd... czuje sie z tym zle... czy przesadzam?

Gość gagatex
no własnie różnice przyciągaja ale w pewnym momencie doskwierają za bardzo i nie pozwalają życ normalnie

Gość a może jednak ja?
kurwa... zawsze dawalam mu wolnosc.... ale ja mam 28 lat... postanowilismy ze zalozymy rodzine..... chce, by jak wrocil, bu=y był ze mna... bysmy starali sie o dziecko... czyli spedzali czas razem, kochali sie, byli rozmawiaki, nawet nudzili sie razem... a on tego nie rozumie,,,,, co ja robie ni etak dziewczyny?

Gość gagatex
nie przesadzasz jestes kobietą i chcesz byc doceniana kochana i ta jedyna doskonale cie rozumiem

Gość gagatex
chyba za bardzo chcesz, ja nigdy nie umiałam byc tą która trzeba zdobywać tylko robiłąm wszystko zeby komus było dobrze i za to wciąż dostaje po dupie

Gość a może jednak ja?
moze on jest toksyczny? moze kazdy z nas ma za bardzo dominujacy charakter? a moze ja jestem toksyczna? zawsze dla niego staralam sie byc silna... pokazywac ze jestem niezalezna... ale juz nie chce, chce miec rodzine, meza... czy ja chce za wiele?

Gość gagatex
masz strasznego doła :(

Gość a może jednak ja?
ja nigy nie robiłam akcji pt. "a;bo ja albo ,,,," zawsze bylam gdzies z boku i staralam sie zrozumiec., wolalam juz zacisnac zeby.... a ostatnio mysle ze nie w kazdym zwiazku tak jest

Gość a może jednak ja?
nie mam dola... raczej jestem na zakręcie... jak to spiewała Krystyna Janda

Gość a może jednak ja?
powiedz mi... czy ja przesadzam?

Gość gagatex
nie przesadzasz, ja tez zadaje sobie zawsze milion pytań czy za duzo wymagam czy os zle robie tak jak ty tutaj. nie mam dla ciebie rady bo co moge ci powiedziec ? tylko ty sama mozesz postanowic