Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeeeeeeeezdecydowana

168 cm i 90 kg wagi czy jestem bardzo gruba??????/

Polecane posty

Gość nieeeeeeeeezdecydowana

nadal sie odchudzam, schudlam juz 10 kg i dalej waga w dol a ile jeszcze zeby bylo ok :-(

Gość oj dana dana
schudnij jeszcze 30 to moze bedziesz w stanie w koncu chodzic o własnych siłach

Gość madziekkkkkkkkk
No trochę... ja mam 165 wzrostu i ważę 55kg, a mimo to czuję się gruba.. :P ale powodzenia życzę :)

Gość wiesz co ???
ja też mam 168 cm i gdybym ważyła 60 to bym się chyba załamała, ale jak tobie nie przeszkadza to ok :)

Nie az tak nie przesadzajcie, poza tym stara sie i juz schudla 10 kg, a myslicie ze to tak latwo? Ja mam 178 i mniej o wiele, ale nie zalamuj sie, powodzenia!!!!

Gość Co to w ogole jest?
Czemu zawsze w watkach tego typu, wpisuja sie lalunie, ktore chwala sie ile maja wzrostu i ile waza? Przeciez autorka jasno zadala pytanie, ale nie stado niedawartosciowanych szmat musi zaraz zamiecic watek swoimi wywodami o tym jakie to sa super szczuple. Egoistki zasrane!

Gość klomaziena
kochana jak bedzie 120 to będziesz bardzo gruba, teraz jeszcze nie.

Gość oj dana dana
wpisuja swoja wage dla porownania zeby ta gruba swinia mialo jako takie wyobrazenie o swoim sadle, ot co

Gość Co to w ogole jest?
Chyba raczej po to, zeby same sie dowartosciowaly wiedzac, ze sa szczuplejsze od niej. Fakt 90kg przy 168cm jest spora nadwaga, ale tu nie chodzi o to, zeby debilki chwalily sie tym ile same waza, tylko udzielily odpowiedzi. Swoja droga sama waga jeszcze nie musi oznaczac, ze ktos wyglada bardzo grubo, bo jesli ma proporcjonalne wymiary, to nie bedzie wygladal tak zle!

no jeszcze musisz zgubić ze 20 kilo aby było w miarę dobrze. trzymam kciuki za ciebie :)

madziekkkkkkkkk -> ty akurat masz wagę odpowiednią do wzrostu więc gruba nie jesteś ;)