Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona ja

Mial byc weekend w hotelu, a on chce pokoj w noclegowni!

Polecane posty

Gość wkurwiona ja

Mielismy spedzic fajny weekend w pewnej miejscowosci. Dzis rozmawialismy i on powiedzial ze juz nam zarezerwowal nam pokoj. Pokazuje mi w necie a tu kurwa jakas noclegownia, wspolna lazienkka itd:O Jestesm wsciekla i powiedzialam, ze w tym syfie sam moze spac, a ja pojde do hotelu. Mowy nie ma bym placila za jakas noclegownie gdzie pewnie spia pijani robotnicy czy inne podejrzane typy. I jeszcze ta lazienka, fuj... On twierdzi, ze tak bedzie taniej. Nosz kurwa stac nas na cos lepszego. Ja sobie nie wyobrazam romantycznego weekendu w czyms takim. No i sie poklocilismy. Jak go przekonac do zmiany zdania?

Gość olcia zjedź na dół
faktycznie masakra, my sobie nie wyobrażmy spać gdzieś gdzie jest wspólna łazienka, przejmij inicjatywe i wyszukaj jakiś fajny hotel, zarezewruj miejsca i podeślij mu linka z tym hotelem pisząc, że ty zarezerwowałaś ten

Gość wkurwiona ja
co z tego, ze zarezerwuje jak on za hotel nie chce placic, bo to dla niego strata kasy:O To ja mam za wszystko placic? To on mnie zaprosil, a i tak umowilismy sie, ze placimy po polowie

Gość wkurwiona ja
jedyny plus tego jest taki że moga tam nocować jurni robotnicy którym będę mogła wskoczyć na pały :classic_cool:

Gość wkurwiona ja
to znaczy umawialiśmy się po połowie ale zwykle jak się tak umawialiśmy to i tak on płacił prawie wszystko,ale miał być hotel!!!nie będę nocowała w syfie!!!

Gość wkurwiona ja
na dodatek zabronił mi zabrać mojego ulubionego misia :O - despota jeden ;*(

Gość wkurwiona ja
biorę z dupy do ust i sram mordą 😭

Gość wkurwiona ja
chyba nie musze tlumaczyc ktore to podszywy. I jaka naciagaczko? Czytaj ze zrozumieniem, ze on mnie zaprosil, ale koszta mamy pokrywac po polowie!

Gość anka szklanka pur blanka ;)
a po mnie kiedys, jak spalam w takim miejscu przebiegl pajak ...tylko stuk kopyt bylo slychac

Gość Kukurykuuu
nieeeeeeeeeee godej

Gość Czerwona pałka
[zgłoś do usunięcia] dyrektore ostatnio jak nocowałam w takim miejscu to w nocy karaluch mi spadł na twarz po czym - do dzisiaj nie wierzę - zamerdał sympatycznie ogonkiem fajne stworzonko ------------------> dyłektołe :D chcesz yc taką sama bohaterką kafełe jak GRILL??? :D:D:D::D a;le zciebie głupia dupa

Gość krajkrajbejbe...
Aj łos krajin krajin karajin for ju bejbe ;p