Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z zawistna dziewczyną

problem z zawistną dziewczyną

Polecane posty

Jakiś rok temu staneła na mojej drodze pewna dziewczyna, chyba nawet się zabujała,ciągłe, próbowała na siłę nawiązać jakiś kontakt ze mną.Nie mówię że mi się nie podobała i że jej nie lubię.Po prostu zawsze przez dziewczyny miałem spore problemy.Byłem świerzo po związku nie udanym nie chciałem i nadal nie chce mieć dziewczyny.Miałem i mam tez problemy sam ze sobą sprawa tyczy się narkotyków i ogólnego stylu życia jaki prowadzę.wiem że żadna normalna dziewczyna nie była by ze mną szczęśliwa Nie powiedziałęm jej tego nigdy starałem się ją ignorować i olewać, no i ona mnie znienawidziła. Problem jest taki że jestem na nią skazany.Grupa jest dość mała z tymi osobami nigdy nie zawierałem też jakiś większych znajomości, zawsze starałem się być z boku, miałem brzydko mówiąc wy****** i nadal mam Kwestia jest tego że zaczynają mnie wkurwiać jej żałosne docinki i inne akcje które wykonuje inkognito np wredne komenty bez podpisu lub wykreślanie mnie np z listy obecności, tak naprawdę ja lubię a nawet mi się podoba i nie chce sie bawić w takie różne dziecinne gierki. Nie chce jej proponować spotkania gdyż wyglądało by to jak lizustwo, zresztą na tyle co ja poznałem,podejrzewam że w obecnych układach by mnie wyśmiała.Właśnie tez przez własna lekkomyślność jestem w tej grupie co ona.Jestem w sumie w kropce co bys cie zrobili na moim miejscu?

po prostu podejdź i ja pocałuj