Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TradeMark

Two hearts

Polecane posty

Gość Princesita we łzach
Jeśli się kogoś bardzo kocha i nie można sobie wyobrazić życia bez tej osoby, to zawsze znajdzie się sposób, wyjście, żeby być blisko tej osoby. Zawsze. I przetrwa się wszystko, wiem to, wiem, że tak właśnie jest. No chyba, że nie jest to osoba, bez której życie się zatrzymuje, staje w miejscu, nie można pójść do przodu. Moje się dzisiaj zatrzymało, nie chcę iść do przodu, chcę zostać w przeszłości przy mojej ukochanej osobie...

Gość Princesita we łzach
"Uratuj mnie, ja także proszę, Serce me Twoim rytmem bije, Obraz, co zawsze w sobie noszę, To jak na co dzień ze mną żyjesz. Pragnienia Ci do ucha szepcę, Potem odchodzisz, zostaję sam, Wracam do domu, choć tego nie chcę, Tylko Twój zapach na ustach mam. Tak bardzo pragnę być z Tobą dziś, By cię w ramiona porwać i tulić, Zerwać Ci szczęścia słodką kiść, I żal rozstania tym zagłuszyć. Uratuj mnie swoimi słowami, Niech płyną z serca, Twojej duszy, A nie z piosenek wersetami, Choć wiem, że masz ich pełne uszy. Uratuj mnie..... To moje słowa, Dla Ciebie dziś zbłaźniłem się, A jutro spotkam Cię od nowa, Jesteś mą muzą, kocham Cię" KOCHAM CIĘ NA ZAWSZE

Gość Princesita we łzach
Zamienię każdy oddech w niespokojny wiatr By zabrał mnie z powrotem - tam, gdzie masz swój świat Poskładam wszystkie szepty w jeden ciepły krzyk Żeby znalazł Cię aż tam, gdzie pochowałeś sny Już teraz wiem, że dni są tylko po to, By do Ciebie wracać każdą nocą złotą Nie znam słów, co mają jakiś większy sens Jeśli tylko jedno - jedno tylko wiem: Być tam, zawsze tam, gdzie Ty Nie pytaj mnie o jutro - to za tysiąc lat Płyniemy białą łódką w niezbadany czas Poskładam nasze szepty w jeden ciepły krzyk By już nie uciekły nam, by wysuszyły łzy Już teraz wiem, że dni są tylko po to, By do Ciebie wracać każdą nocą złotą Nie znam słów, co mają jakiś większy sens Jeśli tylko jedno - jedno tylko wiem: Być tam, zawsze tam, gdzie Ty Już teraz wiem, że dni są tylko po to, By do Ciebie wracać każdą nocą złotą Nie znam słów, co mają jakiś większy sens Jeśli tylko jedno - jedno tylko wiem: Być tam, zawsze tam, gdzie Ty Budzić się i chodzić, spać we własnym niebie Być tam, zawsze tam, gdzie Ty Żegnać się co świt i wracać znów do Ciebie Być tam, zawsze tam, gdzie Ty Budzić się i chodzić, spać we własnym niebie Być tam, zawsze tam, gdzie Ty BĘDĘ CZEKAĆ KOCHAM CIĘ

Gość jolka kama
Bardzo gorzkie słowa pod adresem ukochanego, Princesito. Bardzo gorzkie. Czytałam, co było tu napisane i nic nie wskazywało na to, że na nie zasłużył. No ale Ty wiesz lepiej.

Gość furiat i wariat
Gdybym musiał rozstać się z ukochaną, a byłby to dla mnie dramat, zapodałbym to: http://www.youtube.com/watch?v=0yDMviwnJko&feature=related A gdybym chciał z nią zostać to puściłbym to: http://www.youtube.com/watch?v=0VgScmN66sM I na miejscu Twojego ukochanego, Princesito, puściłbym to drugie. Choć bardziej podoba mi się pierwsza piosenka. Ja kocham swojąxxxxxxxxx tak, że połączyłbym piękna ich obu i dał jej na kolanach. Bo jest najważniejsza.....................

Gość Malutka Princesita
Naprawdę piękne. Kiedy ich słucham, to jestem blisko mojego ukochanego, jestem tuż obok niego, czuję jego ciepło, jego dotyk, skórę, jestem wtulona w niego. Cudowne uczucie. I nie musi mi ich dawać na kolanach, wystarczy, że będzie ze mną, że pozwoli się kochać, uszczęśliwiać i będzie mnie kochał. Nie potrzebuję niczego więcej, bo kiedy jestem z nim, mam wszystko. Wszystko, co najważniejsze. Kocham go. Kocham.

Gość Malutka Princesita
Ciekawe co mój ukochany teraz robi. Mam nadzieję, że nie to, co myślę. Mam jakieś złe przeczucie..

Gość Malutka Pricesita
Tak, na pewno.

Gość koteczka miau
ukochany myśli o Princesicie i .........tylko myśli

Gość koteczka miau
Nie, nie tylko. Jeszcze kocha okrutnie, bez chwili wytchnienia. Tak myślę.

Gość Malutka Princesita
A Princesita kocha swojego ukochanego do szaleństwa......I jest tylko jego....

Gość koteczka miau
Cieszy się Twój ukochany z pewnością ..............!!!!!!!!!!!!!!

Gość Malutka Princesita
Może i tak...

Gość Malutka Princesita
A tak swoją drogą, ciekawa składnia koteczka :) Żeby tak ten mój ukochany był teraz ze mną...

Gość Malutka Princesita
Mój ukochany jest czymś bardzo zajęty. Ciekawe czym. A może już śpi słodziutko:)

Gość koteczka miau
Tobą :)

Gość Janek Niezbedny
A co u ciebie Pricesitko, co Ty porabiasz o tej porze, hę ? Grzeczna jesteś ? Taa jasne, to pewne..........

Gość Janek Niezbędny
:(

Gość Malutka Princesita
Grzeczna :)

Gość Janek Niezbedny
I tak wiem. Bardzo fajnie. Ale to mdjic kc[sk[ kurwa! dkldnlewknl mnie jfgsdhwq dobija ! kjfwe;kfjwe

Gość Princesita
I'M YOURS. ONLY YOURS

Gość Janek Niezbedny
tere fere, chcialbym wierzyc Princesitko kocham cie

Gość Princesita
To uwierz..

Gość Princesita
KOCHAM CIĘ TYLKO CIEBIE FOREVER

Gość Malutka Princesita
:(

Gość Princesita
Jest do niczego. Tęsknię. KOCHAM :(

Gość Princesita
Nie tam, jest do dupy. Mój ukochany jest mój i nie jest mój. I nigdy do końca nie będzie.

Gość Princesita
Kocham go nad życie, nad wszystko, do szaleństwa, najbardziej na świecie, ale jest dla mnie nieosiągalny, nie do zdobycia, a przynajmniej nie w tym życiu, nie w tym wcieleniu, nie na tym świecie:( :( :(