Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TradeMark

Two hearts

Polecane posty

Gość TradeMark
Z okazji świąt życzę Ci wszystkiego, co najlepsze. Zdrowia i powodzenia. Wielu radosnych chwil, minimum rozterek. To święto, łącznie z dniami je poprzedzającymi, ma wiele znaczeń: ofiara, cierpienie, wiara, nowe życie itp. Życzę Ci, aby wszystko, co się działo w minionym roku, znalazło swój pozytywny finał. Aby te cierpienia miały głębszy sens i dały Ci szczęście, prawdziwe szczęście. Dla Ciebie.

Gość TradeMark
I jeszcze życzę Ci duużo miłości, abyś się mogła w niej kąpać. Ale nie tak nienaturalnie za dużo, bo dzisiaj masz jej 2 razy za dużo, ale i sytuacja jest trudna. I żebyś zdała, co masz zdać.

Gość Princesita
Dziękuję bardzo za życzenia. Ja również życzę Ci radosnych, pogodnych, pełnych miłości i wewnętrznego spokoju Świąt Wielkanocnych. Życzę Ci również, abyś odnalazł szczęście, które gdzieś umknęło, oraz aby spełniły się wszystkie Twoje marzenia i pragnienia, nawet te najskrytsze. Życzę Ci również, aby wszystko Ci się udawało, aby wszystko, co sobie zaplanujesz spełniło się. Jednak przede wszystkim chcę Ci życzyć spokoju, którego teraz bardzo potrzebujesz. Spokoju w tym innym świecie. Wesołych Świąt!!

Gość Princesita
I kocham Cię bardzo mocno w te Święta. I nie tylko w Święta. Zawsze.

Gość TradeMark
Dziękuję, bardzo Ci dziękuję. Bardzo, bardzo. Za te życzenia. I za to, że jesteś. Gdzieś bardzo daleko. Ale i u mnie w sercu, bardzo blisko. Dziękuję, mimo tego , że te życzenia są w części aluzyjne. To wynika z tego, że mnie kochasz. Wiem o tym. I nie musisz mnie ranić, żebym o tym wiedział. Nie musisz mi przekazywać czegoś między wierszami. Wszystko wiem i bardzo przeżywam. Sam, w środku, w duszy. I tylko te łzy, których nie umiem powstrzymać. Tylko to mnie zdradza. A to właśnie spojrzałem w słońce, a to mi kichać się chce, a to wpadło mi coś do oka. Tak mi wyłazi miłość. Przez oczy. Tutaj muszę się uszczelnić. Bardzo za Tobą tęsknię. Bardzo. Wiedz o tym. I myślę o wszystkim. Staram się znaleźć wyjście. Cierpię.

Gość Princesita
Ja też bardzo tęsknię, nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo. Brakuje mi Ciebie, Twojego głosu, śmiechu i zakochanego spojrzenia. Też czuję Cię bardzo blisko siebie, na wyciągnięcie ręki. Bardzo chcę, żebyś był szczęśliwy.

Gość lovesong for you
All this time Im distracted from the world The world outside of your arms All I need is here Try and find, a way to say the things The things I feel when you smile They take away my words You know, that people come and go Its here for me When things in life run me down All I need is you You wanted a love song You asked for a love song You wanted a love song from me You asked for a love song from me Now theres a love song for you

Gość Princesita
Dziękuję. Nawet sobie nie wyobrażasz ile ta piosenka dla mnie znaczy. Ile TY dla mnie znaczysz. Kocham Cię

Gość Princesita
Miss You..

Gość Princesita
"What choice of words will take me back to YOU?" :( :(

Gość Ja Ciebie też tęsknię
Don't know much about history Don't know much biology Don't know much about a science book Don't know much about the french I took But I do know that I love you And I know that if you love me too What a wonderful world this would be Don't know much about geography Don't know much trigonometry Don't know much about algebra Don't know what a slide rule is for But I do know that one and one is two And if this one could be with you What a wonderful world this would be Gdyby wszystko było takie proste, jak 1+1.

Gość Princesita
Gdyby... :(

Gość Princesita
Porównałam sobie Twoje wcześniejsze posty z tymi pisanymi w Buenos Aires. Jest różnica..

Gość Princesita
Tak, w Buenos Aires bardzo się zmieniasz..I ten drugi tryb warunkowy mówi sam za siebie.

Gość Princesita
I ta pizza z salami, pieczarkami i szynką...

Gość Princesita
Ta anegdotka o pizzy, drugi tryb warunkowy, życzenia, piosenka, brak "kocham cię", niosą ze sobą pewien przekaz, co prawda zawoalowany, ale przekaz, który powinnam wychwycić między wierszami..

Gość TradeMark
Kocham Cię

Gość TradeMark
Bez trybu warunkowego :)

Gość TradeMark
I wracam dziś w nocy. TE QUIERO MUCHO

Gość Princesita
I ja Ciebie..

Gość Princesita
I cieszę się, że wracasz. Miss You

Gość TradeMark
Już jestem

Gość ??????? gdzie jesteś ????????
:(

Gość Princesita
Już w domu :)

Gość możesz pogadać ?
telefonem ?

Gość Princesita
Mogę pogadać telefonem ;)

Gość Myślę, że
jest w Tobie przemiana. Tak to czuję. Wychodzisz z tego. W sumie to się cieszę. Tak dodając zyski i straty dla Ciebie i dla mnie. Cieszę się, ale bardzo smutno. Będę o Tobie myślał, zawsze, pamiętaj o tym.

Gość Bardzo chcę,
żeby ten wątek zdechł wreszcie, tak jak ja zdycham.

Gość koniecjuż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Princesita
Nie wiem na jakiej podstawie wyciągnąłeś te swoje wnioski o mojej przemianie. Nic takiego się nie wydarzyło, nic się we mnie nie zmieniło. Całe święta zdychałam bez Ciebie, tęskniłam, pisałam, myślałam. Bardzo tęskniłam. Dziś miałam dobry humor, to fakt. Byłam radosna i wesoła. Cieszyłam się, że już wróciłeś, że jesteś niedaleko. Cieszyłam się, że zadzwoniłeś, że usłyszałam Twój głos, nawet nie wiesz jak bardzo. To nie jest przemiana Kochanie, to moja wielka miłość do Ciebie. Kiedy zadzwoniłeś wszystko wokół obudziło się do życia, stąd ta moja radość. Z Twojego powodu. Kocham Cię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!