Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AVVPPP

Jaki facet bedzie tzw "dobra partia" dla kobiety??

Polecane posty

Gość AVVPPP

Jaki musi byc facet zeby jedna chciala go odbic drugiej, mimo iz np jest zonaty albo zareczony?? O jakiego faceta bija sie kobiety? To apropo topu w ktorym laska pisze ze chce odbic jakiejs kobiecie meza. Jestem ciekaw wypoowiedzi

Gość laidksjd
Nigdy nie interesowali mnie zajeci faceci, chociaz by byli najwspanialsi. Jesli zostawil dla mnie to i mnie zostawi - proste. Pozatym tylko szmaty odbieraja innym facetow, ja zawsze bylam na tyle atrakcyjna ze nie musialam sie zadowalc ochlapami po innej kobiecie.

Gość ysi mysi
A jednak naprawdę dużo tych szmat po swiecie chodzi, które odbijają zajętych facetów, rozbicie czyjejś rodziny dowartościowuje je.

Gość facet to nie pileczka...
...pimpongowa, zeby go sobie odbijac. Wbrew temu co sie powszechnie uwaza, faceci tez czasem uzywaja mozgu, i potrafia swiadomie podjac decyzje o tym, z kim i z jakiego powodu chca byc. Kobiety, zreszta faceci tez, lubia byc podziwiane, kokietowane i sprawia im przyjemnosc kiedy widza uznanie w oczach mezczyzny. Przyjemnosc jest tym wieksza, jesli ten mezczyzna patrzy z uznaniem, mimo ze ma juz swoja kobiete. Ale to nie znaczy, ze od razu mamy ochote faceta "odbijac".

Gość a nie lepsze takie
Nigdy Ci nie powiedzą :classic_cool:

Gość neyntyyy
taki z gornej polki wyksztalcony, inteligentny (to nie jest wymagane czasem, hehe), w miare zamozny/ogarniety/z perspektywami i przystojny!

dobra partia faceta = facet żonaty u boku innej? = oksymoron :)

Gość a nie lepsze takie
są tacy faceci o których zabiegają kobiety, raczej chodzi o życie w dostatku i zaspokajanie próżności w stylu fotki z wycieczki na NK i własnym mercedes :)