Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslonaa

CO MAM MYSLEC??

Polecane posty

Gość zamyslonaa

czesc. Mam problem nie wiem o co chodzi;/ jestem z facetem prae miesiecy ja sie widzimy( sa to wekendy) jest super czuje ze mu zalezy na mnie i wogole. Ale jak tylko sie rozstajemy to przestaje sie odzywac.... nie pisze nie dzwoni ostatnio napisal mi smsa ze mnie kocha nie iwem czy tak naprawde jest czy on jest ze mna tylko dla seksu;/ a takie mam czasami wrazenie pobzyka i jak juz spusci cisnienie to nie musi sie odzywac:( boshe wiele razy mi powtarzal ze niejest ze mna tylko dl aseksu ale po takich chwilach mysle co innego pomozcide bo ie wiem glupieje juz

Gość katrina912630
moze po prostu nie potrafi okazywac uczuc? ja tez mialam ten sam problem a teraz zamieszkalismy razem i juz ślub w planach;) bedzie dobrze

Gość zamyslonaa
katrina moze i nie potrafi okazywac uczuc ale kurcze raz ma taki tydzien ze doslownie co chwile pisze do mnie co slychac jak mija dzien iw ogole potrafimy pol nocy pisac smsy a jak tylko widzimy sie w weekend i rozstajemy to przestaje sie odzywac kiedy juz mu to powiedzialam ze jest mi przykro jak w ten sposob sie zachowuje to byla poprawa az caly tydzien potem to samo. Ni eiwem moze zalezy mu na mnie tez mi prpoponowal zebym z nim zamieszkala ale ja nie chce sie z tym spieszyc zobaczymy ale kurcze nie moge go zrozumiec:( wogole nie kwapi sie do tego zeby przedstawic mnie rodzicom to nie o to chodzi ze ja chce bo to jakis wyznacznik itp ale kurcze skoro powaznie o mnie mysli to wypadaloby zwlaszcza ze chcial zebym sie do niego wprowadzila

Gość zamyslonaa
??? nikogo nie ma?? kurcze ja naprawde mam myslawice bo nie wiem co mam robic:(

Gość zamyslonaa
i nikt mi nie pomoze??:( szkoda ja nie mam sie komu zwierzyc i pogadac:( myslalm ze chociaz tutaj ktos mi doradzi a mam nprawde metlik w glowie

"czy tak naprawde jest czy on jest ze mna tylko dla seksu" wystarczyło by powiedzieć jemu że seks po ślubie a nie iść po kilku tygodniach znajomości do łóżka, i już byś wiedziała czy jemu zależy na tobie czy na seksie. związku nie powinno się tworzyć w oparciu o seks ale o uczucie.

Gość zamyslonaa
a skad wiesz ze po prau tyg poszlam z nim do lolzka ??/ otoz mylisz sie!!! zaczelismy uprawiac seks jakis mieisac temu a jestesmy ze soba od 7 miesiecy soruy ale ja nie jesytem pierwsza lepsza i nie zaczynam od seksu !1 mnie to poprostu dreczy nie znam psychiki facetow nie wiem o co im chodzi a zresta...