Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renatazen

wczoraj nakrylam tescia na zdradzie i nie wiem jak postapic

Polecane posty

Gość renatazen

To bylo wczoraj wsiadal do samochodu z nia, calowali sie i przytulali itd. Ja wychodzilam z galerii a oni byli przy samochodzie. Bylam z kolezanka z pracy, ktora na ten widok nawet sie nie zdziwila, bo myslala, ze wiem bo wszyscy juz wiedza o tym ale przez delikatnosc nikt o tym nie rozmawial przy mnie. Jestem w szoku! Jeszcze zeby tesciowa byla jakas wredna malpa, a ona jest naprawde cudowna kobieta. Co do wygladu to wiadomo, ze nie wyglada na 18 lat, ale dba bardzo o siebie i niejeden na ulicy sie oglada za nia. Boze co jak mam teraz zrobic, cala noc nie spalam, powieziec komus czy nie? Wszyscy juz naokolo wiedza wiec to kwestia czasu zeby doszlo to do tesciowej. Co byscie zrobily na moim miejcu? Przepraszam za ewentualne bledy, ale jestem tak zdenerwowana, ze ledwo w klawisze trafiam.

Gość moze powiedz mezowi
a on juz sobie z tatusiem pogada ...

Gość o.m.g. jak tak można
zawsze goniec zostaje ukarany za złe wieści.. ja bym nie powiedziała jej, może niech Twój mąż to zrobi?

Gość synowa stażniczka moralności
teścia...

Ja bym powiedziała męzowi, a co on dalej z tym zrobi to jego sprawa, tymbardziej, ze to jego rodzice niż Twoi.

moze maz tez wie tylko nic nie mowi tak to jest, ze wszyscy naokolo wiedza, tylko nie najbardziej zainteresowana czyli zona

Gość renatazen
powiedzialam mezowi, jest zalamany tata do tej pory byl autorytetem dla niego.