Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubionaAnia

JAK ZNALESC PRACE ????

Polecane posty

jak w temacie. jak znalesc prace. jak biuro pracy nie ma zadnych ofert. jedynie dla kierowcy;/ a jesli mieli jakies staze a biurach to wszystko ustawione i od razu byly przydzieleni ''swoi'' ludzie... na stazu do jednego sklepu wymagali DOSWIADCZENIA (!) a po to wlasnie sa staze zeby to doswiadczenie zdobyc... co za zycie;/

jest kupa ogłoszeń na necie. tylko że większość to o przedstawicieli handlowych.

Gość ja a co
po pierwsze nauczyc sie pisac poprawnie!!! do biura startujesz , bez podstawowych znajomosci pisowni? :O

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrafi
tylko i wylacznie po znajomosci inaczej sie w tym kraju nie da

Gość ja a co
dla wyjasnienia: znaleZc, bo nzalaZlam

ta w internecie... ja mieszkam w malym miescie i nawet nie ma ogloszen w interecie zadnych. a z wiekszych jak patrzylam to wlasnie transoprt, przedst handl itp itd. masakra;/ a co do tej pisowni. zauwaz ze litery z i s sa obok siebie, a ja pisze szybko i nie sprawdzam co napisalam, bo to tylko forum :]

czyli ktos kto nie ma znajomosci bedzie do konca bez pracy... tragedia. moi znajomi jeszcze wlasnych firm nie maja bo sa mlodzi jak ja wiec nie ma szans znalezienia czegos po znajomosci;/ moze za 30 lat.

tak powioem ze mam doswiadczenie to jeszcze beda chcieli wiedziec gdzie pracowalam moze beda chcieli skontaktowac sie z bylym pracodawca i jeszcze pogorsze sprawe ze klame... pozatym wyszlo by na jaw ze nie pracowalam nigdy w sklepie. mialam tlyko jedna prace w zyciu. 2 dni hosstesowania;/

Gość nie tłumacz się klawiaturą
bo w tym samym poście dwa razy zrobiłaś ten sam błąd. To wynika z braku wiedzy, a nie bliskości literek na klawiaturze. Tak, to tylko forum, ale może w PUP też widzą jakie byki walisz...

moge nawet 10 razy zribic ten sam blad i co z tego? moge. ale rozumiem taki e urok tefgo forum ze nie macie sie czego czepiac czepieace sie literowek haha :DD:D:D

Gość byly przydzieleni
kolejny błąd i ty szukasz roboty w biurze?

Gość ja a co
ile masz lat? jakie masz wyksztalcenie?

w PUP nie moga widziec jakie bledy robie bo tam sie pisze wszystko recznie ;] a w podpisie moim jeszcze bledu nie zrobilam ;]

Gość byly przydzieleni
My się nie czepiamy literówek. Nie potrafisz pisać poprawnie.

juz mowilam ze nie patrze co pisze jak mi sie spieszy! boze ale z was czuby naperawde! :D hahah mam lat 21 i srednie wyksztalcenie.

Gość byly przydzieleni
Każdy wymówka jest dobra. :D Ale potem nie dziw się, że ludzie Cię oceniają.

Gość ja a co
zagubiona, a twoj argument jest malo oryginalny, sa ludzie, ktorzy znaja zasady ojczystego jezyka i razi ich nieznajomosc owych zasad, a uwierz, ze w szukaniu pracy jest to bardzo znaczace, zwlasza na wyzsze stanowiska , niz pracownika fizycznego na tasmie produkcyjnej

Gość byly przydzieleni
*Każda

hahah no tak nie ma sie czego czepisc to sie czepia byle czego. ja tez nie patrze co pisze tylko lece ekspresowo po klawiaturze i wiadomo ze czesto zadzy mi sie wieliki blad ale co sie mam rzejmowac to tylko forum . szkoda czasu na sprawdzanie co sie napisalo. im szybciej sie napisze post tym szybciej mozna przejsc do klejnego temetu.

tak tak sprzatanie. myslisz ze nawet ze sprzataniem tak latwo? to nie anglia. ze pomocy domowej tutaj szukaja. nawet w szkolach woznycjh maja za duzo.

Gość Lori anne.............
no niestety sytuacja na rynku pracy zachecajaca nie jest... ja tez szukam i ciezko-fakt ze specyficzna branza bo chce byc ksiegowa :) i ofert niby wiele....ale wszedzie chca doswiadczenia...a jak je zdobyc? wysylam nawet podania o praktyki ale jakos nikt sie nie odzywa.... zreszta nie ma co sie czarowac-mlodzi ludzie nawet jak dostana prace i zdobeda to doswiadczenie to i tak sa kiepsko oplacani , takie jakies czasy sie zrobily, bezrobocie jest duze wiec ludzie beda pracowac nawet za amrna kase byle na rachunki bylo i tak sie koleczko napedza (niestety nie w ta dobra strone) ale.... trzeba miec nadzieje i wierzyc ze sie uda :) jak nie to zawsze mozna sobie zyly podciac co :P

Gość ja a co
srednie wyksztalcenie dzisiaj to jak brak wyksztalcenia, chyba , ze masz wszelkie umiejetnosci tzw. miekkie i twade, w tym dobra znajomosc co najmniej dwoch jezykow, a bledy i literowki to nawet w gre nie wchodza i nie oburzaj sie tak, troche pokory dziewczyno, bo nawet na produkcji bedziesz miala ciezko, bo cie kobiety z wyksztalceniem podstawowym "przytemperuja"

Gość a to naprawdę szkoda
że nie przejmujecie się tym jak piszecie na forum. Stara zasada jest taka, że szanuje się swojego rozmówcę. Bez względu na to czy jest to forum, sms, czy rozmowa oko w oko.

''kazdy wymowka'' naucz sie pisac naucz sie pisac naucz sie pisac a potem czepiej sie innym. widzisz ty tez robisz bledy. tylko ze tobie chce sie to czytac i poprawiac, a mi na to zwyczajnie szkoda czasu. i tak sie kazdy tutaj doczyta o co chodzi.

mi nie chodzi o zadne stanowiska dyrektorow itd. alez macie plytkie myslenie. wystarczyloby mi pol etatu w sklepie za chocby te 500 zl. juz mam na wlasne wydatki cos przynajmniej. nie mowie zeby od razu zarabiac kokosy.

i jeszcze cos. NIGDZIE NIE NAPISALAM ZE SZUKAM ROBOTY W BIURZE. tylko ze up mial takie oferty. a nie ze ja takich szukam! ja szukam byle czego byle by platne!

Gość ja a co
do sklepu to bardzo wazne jest doswiadczenie, jesli nie masz- musisz nadrobic czyms innym , np milym usposobieniem, urokiem osobistym lub zdolnosciami negocjacyjnymi, niestety..w praktyce mnie sie to przydaje, ale wymagania sa duze