Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lipsss

Siec orange sama włączyła granie na czekanie.

Polecane posty

Mam tel na karte. W poniedziałek dostałam smsa z sieci na temat tej usługi ale nie czytałam dokładnie i usunełam go. myślałam że to propozycja, żebym włączyła "granie". dzisiaj koleżanka mi mówi, że mam jakąs piosenkę ustawioną. Ja nic nie ustawiałam, nie wysyłałam żadnego smsa. Jak to możliwe, że siec sama ustawia co im się podoba. czy ktoś miał taką sytuację. Zaraz mam zamiar do nich zadzwonic, ale najpierw chce spytac czy komuś też sami włączyli i czy można to samemu wyłączyc. może ktos wie?

Gość a pobrali pieniądze z konta
?

własnie nie pamietam dokładnie ile miałam przed- ale chyba pobrali to jest koszt 2zł na miesiąc dlatego nie wiem jakim prawem włączają sami taką usługę

Gość dwójce moich znajomych
też włączyli jakąś badziewną muzykę bez pytania , dodatkowo sami sobie ściągają opłate za to :O:O tylko czekam aż mi włączą to cholerstwo

tylko ciekawe jakim prawem stawiają przed faktem dokonanym. wiecie może czy można to samemu jakoś wyłączyc, czy trzeba do nich dzwonic zeby wyłączyli?

wyłączyłam. sms na nr 3333 o treści WYLACZ jakby komus było potrzebne;)

Gość najlepiej skoczyć z mostu
czy to był numer 60400 czy podobny? w pon dostałem taki dziwny sms żeby do nich napisać przed usunięciem.

Gość dziś wyraźna
no niestety, ja tez tak miałam ale w porę wyłączyłam usługę poprzez sms o treści WYŁĄCZ można tą usługę wyłączyć także poprzez konto na stronie orange w każdym razie nie wiem jakim prawem tak robią??! wykorzystują to ze ludzi często nie czytaja smsy z sieci a ignoruja je

Gość najlepiej skoczyć z mostu
złoście to do wyborczej, rzeczpospolitej czy innej gazety, oni to opiszą, przywolają przepisy, orange będzie musiała sie pokajać i się skończy naciąganie klientow ...

Mi kiedyś włączyli inna piosenkę niż chciałam ale za miesiąc skończyła się ważność i sama się wyłączyła