Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam mały problem

Czy to ciąża??????????

Polecane posty

Gość mam mały problem

Nie wiem co mam myśleć już pomóżcie mi . Od roku staramy się z mężem o dziecko. Mam regularne cykle, badania w porządku a tu nadal nic nie wychodziło...:( A tu nagle takie coś!!! Okres miałam 04.03 trwał 3 dni a zawsze trwa 6 potem ( po okresie zero przytulania) 13 dostałam plamienia jeden dzień.... (nigdy mi się to nie zdarzało) no i się zaczęło ból z prawej strony w dzień do wytrzymania nasilający się w nocy, lekkie mdłości jak coś zjem, wstręt do papierosów a jestem wielkim palaczem (ok jedna paczka dziennie) teraz 3 papierosy z wielkim trudem, brak apetytu a zawsze 5 dni przed okresem miałam wielki. Nie wiem ale wydaje mi się że może nam się udało Powiedzcie co o tym myślicie............. bardzo proszę

Gość !!!!!!!!!!
PROSZE ODPOWIEDZCIE MI

Gość Daska
Ciezko powiedziec... U kazdej wyglada to inaczej. Kup test ciazowy (ok13zl). Tak chyba bedzie najlepiej :)

Gość gagagagag
Zrób test i tyle. To plamienie co miałaś to moze była owulacja. Zyczę by ci się udało.

Dzięki Bardzo. robiłam test ale wyszedł negatywny mam nadzieje ze to może za wcześnie poczekam do miesiączki (02.04) jak nie przyjdzie to biegnę po test. a jeszcze jedno czy jeśli to było plamienie owulacyjne to normalne że nigdy wcześniej nie wystąpiło??

Gość musisz czekać
Normalne jest nawet to że czasem jest plamienie owulacyjne, a później sporo cykli nie ma i na odwrót, spokojnie poczekaj...

Gość musisz czekać
Ja odkąd się staram mam dziwne klucia w dole brzucha, co jakiś czas, ale możliwe, że to moja psychika, takie reakcje na zbytnie wyszukiwanie objawów...

będę czekała ale wiecie jak to jest jak sie czeka to sie czas tak dłuży że szok. ale dzieki za odpowiedzi dziewczyny . Dam znać jak coś sie wyjaśni:)

Gość kokosowa chatka
idz zrob jutro badanie poziomu beta hcg w laboratorium,bedziesz miala jednoznaczna odpowiedz:) testy bardzo czesto daja wynik negatywny we wczesnej ciazy:)