Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melbemodel

test negatywny a ciaza co myslicie, wpisujcie swoje przypadki.

Polecane posty

Gość melbemodel

mialam okres 2 dniowy i skapy. robilam test negatywny. zrobilam test tydzie po - negatywny. poszlam do lekarza 2 tygodnie po - prawdopodobnie ciaza. wrocilam do domu test- negatywny. czemu tak jest i czy ktos tak mial, juz nie wiem co myslec.

Testy nie zawsze wykrywają ciążę, dlatego najlepiej zrobić badanie z krwi beta hcg-masz wtedy 100% pewności, a koszt niewiele większy

Gość adeczka
Nie wiem co mam myśleć już pomóżcie mi . Od roku staramy się z mężem o dziecko. Mam regularne cykle, badania w porządku a tu nadal nic nie wychodziło... A tu nagle takie coś!!! Okres miałam 04.03 trwał 3 dni a zawsze trwa 6 potem ( po okresie zero przytulania) 13 dostałam plamienia jeden dzień.... (nigdy mi się to nie zdarzało) no i się zaczęło ból z prawej strony w dzień do wytrzymania nasilający się w nocy, lekkie mdłości jak coś zjem, wstręt do papierosów a jestem wielkim palaczem (ok jedna paczka dziennie) teraz 3 papierosy z wielkim trudem, brak apetytu a zawsze 5 dni przed okresem miałam wielki. Nie wiem ale wydaje mi się że może nam się udało Powiedzcie co o tym myślicie............. bardzo proszę

Gość adeczka
a zapomniałam dodać ze robiłam już 3 testy- negatywne :(