Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monjoc82

Niepłodność - dobry lekarz w lublinie

Polecane posty

CZESC DZIEWCZĘTA JESTEM Z OKOLIC LUBLINA I POSZUKUJE DOBREGO LEKARZA Z LUBLINA!

2 lata leczyłam sie u 1 ale nic nie wyszło. chętnie porozmawiam na temat lekarz oraz starań o upragnione dziecko!

na wpadka.pl jest łatwa i szybka wyszukiwarka lekarzy, sprawdzeni i polecani, mysle, ze dla Lublina bedzie troche wynikow wyszukiwania:)

dzieki na informacje, ale chcialabym pogadac z kim kto leczyl sie u dobrego lekarza w lubliie

Gość Z Lublina
Polecam dr Kaczmarczyk Marlenę której zawdzięczam synka- ma już pół roku. Według mnie to bardzo dobry specjalista. Nim trafiłam do niej leczyłam się u innych ponad 2 lata, odwiedziłam sporo gabinetów prywatnych. Jak zwykle wychodziłam z gabinetów z diagnozą, że nie mam szans na zajście w ciąże, pozostaje mi invitro. Po pół roku leczenia u Dr Kaczmarczyk zaszłam w ciąże. W moim przypadku dawki leków hormonalnych były zwiększane mimo zalecanego dawkowania na opakowaniu. Diagnozę i dawkowanie skonsultowałam u innego bardzo zaufanego lekarza, niestety nie pracującego w Lublinie który mnie uspokoił, że diagnoza jest prawidłowa a dawkowanie można jeszcze zwiększyć oczywiście przy jednoczesnym monitorowaniu jajników. Efekt jest: zdrowy, silny synek. Ja chodziłam do PROVIVO , gdzie bardzo trudno się dostać do tego lekarza jak i innych dobrych lekarzy. Pani dr bardzo często mnie przyjmowała jako dodatkowa pacjentkę a nie musiała. Polecam.