Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allinkakk

DO ...CIEMNEGO...LUDU...........

Polecane posty

Gość allinkakk

NO I CIEMNY LUD zagłosował na PO i teraz pusto w kieszeniach ...a najlepsze jest to ze jak przyjda wybory i kampanie przedwyborcze PO bedzie znowu czarowało i obiecywało gruszki na wierzbie a CIEMNY LUD ZNOWU TO KUPI...no i pan Komorowski znowu przyzna sobie PREMIE.

Gość rverver
no coz, zycie... gawiedz zawsze byla ciemna i latwo sie nia sterowalo

Tak oczywiście, zagłosujmy na inną partię w tedy zmieni się jedynie to że ktoś inny dostanie tą premie 🖐️ Jeden chuj jaka partia wyrywa i tak dla "ciemnego ludu" dalej będzie pod górkę

Gość allinkakk
ale chyba nikt nie zaprzeczy ze za rządów PIS było lepiej ,porównując do obecnego stanu rzeczy.ale mi sie zrymowało🌻

Gość ano ciemny lud ciemny
bo glupie polaczki kierują się głównie tym ze pis trzyma z kk, a resztę mają w doopie ale kogo to obchodzi ? wolę żeby rządził konserwatywny pis (i szczerze chooj mnie obchodzi czy trzyma z kk czy nie) i mieć pełne kieszenie, niż żeby 'nowoczesne po' które wszystkich robi wszystkich w chuja i wycyckuje z ostatniego grosza

Gość FBHBH
TUSK DO DYMISJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość allinkakk
ptasiek nastroszony..ty uposledzony chłopie,,siedzisz cały dzien na kafe az ci sie we łbie popie.....ło

Gość allinkakk
ptasiek nastroszony siedzisz cały dzien na kafe az ci sie we lbie cos popi......ło..uposledzony chłopie..takich powinni zamykac

Gość dshvsfb vcn
JA W NASTĘPNYCH WYBORACH GŁOSUJĘ NA NAPIERALSKIEGO..MOZE BEDZIE TROSZKĘ LEPIEJ

Gość allinkakk
no własnie moze na niego..bo naprawde ten Tusk mi działa na nerwy razem z prezydentem,,,boziu tyle naobiecywali a teraz dupsko na ludzi wystawili,,,,nawet u nich polityka prorodzinna= podwyzka vaty tragedia...sami o siebie dbają podwyzki sobie przyznaja,,,boziu czego to sie ludzie doczekali....a o emeryturach mozemy zapomniec a jak juz beda to wyniosa tyle ze ludzie z glodu umra ,nie bedzie nikogo na nic stac......no ale najwazniejsze jest by oni spali na pieniądzach Z LUDZI SCIĄGAJA A SAMI SOBIE PODNOSZA ,,,DLACZEGO NIKT NA TO NIE REAGUJE,,TAK NIE MOŻE BYĆ DALEJ macie swoją IRLANDIE!

Gość llkojiohboil
co jak co , ale nie na napieralskiego nie chcę w pl drugiej holandii :O już lepiej na mikke, ewentualnie na pis

Gość maarta_2011
POLACZKI nie potrafia sie zebrać i zrobic zadymy zeby Tuskowi staneły na bacznosc włosy oczywiscie łonowe..ale by skurzał

Gość ela1990.
:(

Gość cieemny ludu
po czeka na głos

Gość mgła07
na kogo zagłosować? za każdego byly reformy ,podatki i zlodziejstwo! Jeden lepszy od drugiego. Na PIS nie głosowalam bo kaczyński jeszcze wojnę z rosją sprowokuje. ,,Dać polakom rządzić to sami się wykończą ,, i tak się dzieje. 100% naszych zarobków , -42% zusy krusy ubezpieczenia zostaje 52 %, - 23% podatku od wszystkiego co kupisz i na cokolwiek wydasz, zostaje 35% jeżeli uda się z tego cokolwiek odlożyć na koncie zabiorą kolejny procent, jeżeli babcia odda ci swoje uciułane grosze od ktorych zabrano jej już ww podatki , to kolejny podatek, a wiecie że emeryci nadal płacą składkę na rentę? Itakich mamy rządzących w naszej Plosce! A najśmieszniejsze jest to że ciągle im brakuje w budrzecie, Tak było jest i będzie, rączka rączkę zawsze będzie myć i co do zmiany tego nie wierzę

Gość ProszęOpomoc
Kurcze mnie kończą te podatki,,podatki od żywności ,odzieży, kuzwa nawet od nieruchomości działki..katastrofa wymrzemy jak w Afryce z głodu.