Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dshvsfb vcn

Jak oni to robią? Jennifer Lopez ma 42 lata

Polecane posty

Gość dshvsfb vcn

a wygląda lepiej niz nie jedna laska ... ja rozumiem ze ma kase ale ona nie robiła zadnych operacji na twarz, skad wiec u tych sławnych celebrytów taki młody wyglad co oni robią

Gość dshvsfb vcn
aaaa zawsze jakies głupie posty..na pewno kazdego z nas to zastanawia ale kazdy mysli ze nas na to nie stać.... a ja nie wiem moze dlatego tak dobrze wygladają bo nie są narobieni

Gość dshvsfb vcn
albo kylie minugue ..ma 45 lat, a nagrywa teledyski z Taio Cruzem ....chłopak młody pewnie ma z 25 lat...i robią sobie taki teledysk, ona mogłaby być jego matką ale wyglaąda na 2 pare lat

bo ona uzywa podobno jakiegos kremu cudu ktory tez niezle kosztuje.. kiedys mowila o tym w wywiadzie.. pozatym nie wierze ze sobie np botoksu nie wstrzykuje, pewnie chodzi co jakis czas na upiekszanie.. a no i makijaz tez swoje robi, bez nie wyglada juz tak rewelacyjnie

Gość thaisse80
Pewnie wstrzykuja sobie botoks i to je odmladza.

Gość dshvsfb vcn
to ja też bede wstrzykiwać botoks na stare lata.... ja też chce byc wiecznie młoda i piękna

Gość thaisse80
Po dlugotrwalym wstrzykiwaniu sobie botoksu nie mozna za bardzo robic min.

Gość dshvsfb vcn
ale o nic ..najlepsze jest to, ze np britney czy jennifer rodziły,... a brzuchy mają jak ja co mam 21 lat

Gość DSFDFDF
BOTOX

Gość dshvsfb vcn
z tymi brzuchami to też ciekawe jak po dzieciach dochodzą do siebie...strasznie mnie to ciekawi

Gość DSFDFDF
BO MAJA SWIETNYCH CHIRURGOW PLASTYCZNYCH, TRZYMAJA DIETYM, CWICZA

Gość thaisse80
Ja rodzilam rok temu wciaz mam brzuch jak w 3 miesiacu ciazy:((

Gość jak to jak to tt
jak to min nie mozna robic ? :D botoks sie w czolo wstrzykuje -nie w twarz :D

Gość DSFDFDF
A CZOLA NIE AMRSZCZYSZ? MARSZCZYSZ A TWARZ WYDAJE SIE SZTUCZNA

Gość dshvsfb vcn
no własnie ja też sie boje o swój brzuch w przyszłosci i tak im troche zazdroszcze,..jak ja bym miała takie warunki i pewnosc ze takbede wygląDAC PO PORODZIE TO I Z 10 BYM DZIECI URODZIŁA

moje kolezanki tez rodzily i maja lepszy brzuch niz przed porodem, tutaj akurat chyba przewazaja geny.. oby dwie w ciazy przytyly 8 kg wiec nie duzo.. tez tak chce wiec akurat w tym temacie nie ma co porownywac

Gość dshvsfb vcn
JAK TO ZROBIĆ ZEBY NIE PRZYTYC AZ TYLE

Gość thaisse80
Ja w ciazy przytylam malo (kolo 8 kg) ale brzuch mialam ogromniasty,ponoc duzo wod. Dziecko tez bylo w normie wagowej 3,5 kg. Jednak wciaz mi pozostaje taki brzuszek jak w 3 miesiacu. Moze powinnam wiecej cwiczyc.

Gość dshvsfb vcn
JEZELI TYLKO TO, TO JESYTEM W STANIE TO SOBIE ZAPEWNIC, ALE OPERACJE NIE WCHODZA W GRĘ

Gość thaisse80
Moja mama jak byla w ciazy ze mna to przytyla bardzo duzo, potem z siostra bardzo malo i z bratem znow przybrala sporo. Ja na razie przeszlam jedna ciaze w ktorej przytylam 8 kg (czyli tak w normie jak mi powiedzial lekarz).

Gość dshvsfb vcn
ALE TU TERAZ JETS MOWA O BARDZO PLASKICH BRZUCHACH, MI NP CHODZI O TO BY MIEC IDEALNY A NIE TAKI ZE POD BLUZKA NIC NIE WIDAC

Gość tummy tuck
w stanach to sie nazywa tummy tuck, plastyka brzucha sa tez tzw mommy makeovers, czyli caly pakiet zabiegow , cycki brzuch i co tam jeszcze po ciazy zle wyglada poza tym to botox i super kosmetyki, dieta i cwiczenia z taka kasa to tez bym wygldala nieziemsko :) a co do lopez to tez sie nie moge naidziwic jak ona to roi ze tak pieknie wyglada :) ogladam ja i podziwiam w american idol bo w tym sezonie zaczela byc w jury i normlnie szczena opada mi za kazdym razem jak ja widze :)

Gość jak to jak to tt
"DSFDFDF A CZOLA NIE AMRSZCZYSZ? MARSZCZYSZ A TWARZ WYDAJE SIE SZTUCZNA" nie mam az takiej barwnej mimiki twarzy, zeby marszczyc czolo . Staram sie tego od zawsze nie robic - jak to moja mama mowila " marszcz czolo, a zmachy bedziesz miala " :P mam kolezanke ktora sobie wstrzykiwala botoks w czolo, wyglada jak najbardziej naturalnie i nic sztucznego, nikt nie wiedzial ze sie ostrzykuje- oduczyla sie marszczyc czolo,zmarszczki ma wygladzone . Moim zdaniem to liftingi ,i ponaciagna skora za uszy i wtedy wyglada twarz jak maska

Gość tummy tuck
ah no i w ciazy powinno sie cwiczyc! po konsultacji z lekarzem oczywiscie im mocniejsze miesnie brzucha tym latwiejszy porod i pozniej brzuch ladniej wyglada!

Gość thaisse80
Dziewczyna Portugalczyka - u mnie 3 miesiacu bylo juz nieco widac (tak nawiasem u mnie juz od 2 miesiaca bylo widac brzuszek i nawet jak ja jeszcze o ciazy nie wiedzialam inni juz twierdzili ze w niej jestem) i w sumie teraz mam taki lekko wystajacy brzuch wlasnie jak na kolo 3 miesiac. Ciesze sie wlasnie ze teraz cieplo idzie to bede wychodzila z corka na spacery, plac zabaw to mam nadzieje, ze ten brzuch zrzuce.

Gość takie tam duperele
Ja po dwóch ciążach mam płaski brzuch, i twarz też nie odzwierciedla mojego wieku :) Zawdzięczam to genom i dobrym kosmetykom (od Loreal w górę), strój też odmładza. Teraz schudłam parę kilo dzięki wizytom u dietetyczki, polecam :)