Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniutek263

Panny mlode w rozmiarze 48

Polecane posty

Gość aniutek263

Witam W sierpniu wychodze za maz i musze zrzucic kilka kilogramow:) Mam zamowiona suknie o rozmiar mniejsza heheh wiec musi sie udac. Jest ktos chetny by sie wspierac?

Gość w takim rozmiarze to wieloryb
a nie panna młoda :o gdzie ten facet ma oczy?

Gość kizia misia
Witaj :) Ja jeszcze niedawno nosiłam 46-48, teraz już 44, a zdaża się 42. Mam nadzieję, że do września będzie 40 :) Nie mam jeszcze sukni. Jak zamówiłaś swoją? Jak rozwiazałaś problem przymiarki w salonach?

Gość w takim rozmiarze to wieloryb
dziwne jesteście, na siłę odchudzacie się na wesele a potem i tak efekt jojo i wyglądacie jak świnie i już sie potem nie odchudzacie bo po co skoro mąż złowiony :o

Gość kizia misia
ja się nie odchudzam na siłę :D odchudzam się bo chcę, jeśłi do ślubu nie schudnę tyle, ile chce wazyć, to po ślubie nadal będę dążyła do wymarzonej wagi a potem bedę walczyć aby ją utrzymać. Wcześniej miałam problemy zdrowotne, przyjmowałam tabletki hormonalne i niestety roztyłam się :(

Gość aniutek263
przymiezylam suknie w moim rozmiarze i zamowilam mniejsza hehe wiem dosc dziwne ale od tego jest krawcowa zeby cos pozniej poprawic ewentualnie :) a moge wiedziec od kiedy sie juz odchudzasz i w jaki sposob? Widze ze problem mialas podobny.

Gość kizia misia
a gdzie przymierzałaś tą suknię? w jakimś salonie? Ja jeszcze nawet nie zaczełam szukać, ale u mnie to jeszcze nic nie wiadomo do końca.... Odchudzam się po swojemu. Żadnych diet. Jem jak najmniej węglowodanów i chodze na fitness.

Gość aniutek263
W salonie w Szczecinie:) Z czym nie wiadomo? wiesz do wrzesnia to moze schudniesz na tyle ze nie ze faktycznie nie piwinnas teraz chodzic na przymiarki, chociaz to sprawia tyle radosci ze szkoda nie skozystac:)

Gość kizia misia
nie wiadomo ze ślubem co, a raczej z weselem, ale to juz oddzielny wątek - patrz temat "teściowie jednak nie chcą ślubu"/ Jestem dumna, bo mam takie upatrzone spodnie i czasami je przymierzam. Rozmiar 42. Dziś przymierzyłam w sklepie i już są dobre ! :) Jeszcze minimalnie w pasie przyciasne, pomyślałam, że za tydzień je kupię :D Schudłam już 13 kg. Jakoś mi to lekko idzie ostanio, wiosna, robi się ciepło, przyjemnie.... W zimę zdarzały mi się wpadki, ale teraz już mam nadzieję, że będzie z górki.

Gość kizia misia
Poprawka, temat to: teściowie jednak nie chcą wesela. :O

Gość faceci i tak chcą
szczupłe atrakcyjne a ciebie będzie miał tylko do roli sprzątaczki i darmowej dziwki. Pogódź się z tym albo schudnij do rozmiarów 38.