Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszakota

Juz nie wiem jak sobie poradzic...

Polecane posty

Witajcie. Czasami czytam posty na tym forum i widze jak mamy ciesza sie ze swoich pociech... opisuja co danego dnia robily co maluszki jedza itd. Nazywam sie Magdalena. Mam 24 lata i zadnych perspektyw na zycie :( Co prawda do niedawna bylam najszczesliwsza kobieta na swiecie. Przed Bozym Narodzeniem przyszla na swiat moja coreczka. Miesiac temu wyrzucilam partnera z wynajmowanego pokoju... To on nas utrzymywal... zaczal pic pozniej stracil prace. Dzis nie chce slyszec o powrocie do niego ! Wlasciwie nie wiem co dalej robic, skad wziasc pieniadze na zycie. Rodzice mi pomoga ale na dluzsza mete nie moge na nich liczyc :( Pojde do pracy tylko musze rozejrzec sie na rynku. Zarobie ok 1200 zl jak sie gdzies w ogole zalapie i co dalej... ?

Gość dshvsfb vcn
A KTO W TYM CZASIE BEDZIE Z DZIECIEM? I STARAJ SIE O ALIMENTY...

mysle ze mamy by zostala z mala ale ona ma dopiero 3 miesiace wydaje mi sie ze jest za mala ;/

Gość gfggg
widzialy galy co braly

Gość Daska
Jak chcesz pogadac to moj nr gg 32583616

Gość gfggg
w zyciu nie zawsze sie uklada jak by sie chcialo nie ty 1 nie ostania

Gość gfggg
no napewno rozumiem ale co zrovic musz terz myslec o córce bo jej dobro najwaznijesze

po pierwsz alimenty, po drugie zasiłek rodzinny, po trzecie zasiłek dla matki samotnie wychowującej dziecko i na początek jakoś sobie poradzisz, a jak córcia podrośnie, to pójdziesz do pracy

Gość gfggg
no sliczna jest:)

Gość a czego ty od nas oczekujesz
???

Gość a czego ty od nas oczekujesz
ty chyba sobie zartujesz!!!!!!od czego sa alimenty?? opieka????

tak wiem. ale moze znajdzie sie ktos kto zechce pomoc mojej corce chociaz paczka mleka

no i wiadomo po co był temat założony :O trzeba było odrazu napisać, że oczekujesz darowizny a nie porady :O do roboty zasuwaj i zarób na swoje dziecko..... ojciec dziecka też jest zobowiązany je utrzymac a nie obcy ludzie...

Gość trzeba było myśleć głową.
a nie dupą :o dałaś dupy i dałaś zrobić sobie bachora - tak tak bachora bo nie z mężem to bachor i teraz z rozdziabioną mordą pytasz co dalej :o co dalej? ano nic, gówno gówniana praca, pasożytowanie na rodzinie i tak do usranej śmierci.Skąd się biorą takie idiotki?:o

Gość oddaj bachora do szpitala
albo domu dziecka i po sprawie. Z tobą i tak nie będzie szczęśliwe bo niby co jej zapewnisz?:o

Gość zdjęcie jest przeciętne
wszystkie bachory wglądają tak samo

Gość ale na ciebie najechali
niestety nie mam dzieci tak to bym Ci cos wysłała, niestety pieniedzy tez nie mam :( siostra ma dzieci ale z tego co wiem to ona chce sprzedac ubranka bo tez kiepsko z pieniedzmi, kobieta pyta a wy na nia naskakujecie boże ona tylko zadała pytanie, jesli nie chcecie lub nie macie to po co sie wypowiadacie dosc ze kobiecie ciezko to na dodatek ją tak potraktowaliscie jestes jeszcze?

Gość ale na ciebie najechali
ludzie oczerniają bo sami mają, a zycze tym ktorzy tak najechali stanąć w takiej sytuacji

"ludzie oczerniają bo sami mają" a co z nieba innym spada? ciężko pracuje na wszystko co mam i nie proszę obcych o darownizne. Może niech dziewczyna na początek pociągnie tatusia dziecka do odpowiedzialności i sama pójdzie do pracy.

Dlaczego na Nią najeżdzacie, prosi a nie kradnie. Kto zechce to pomoże a kto nie - to nie.