Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdwswdwedd

allegro, pyt.

Polecane posty

Gość sdwswdwedd

powiedzcie, co to znaczy jak konto sprzedajacego na allegro jest zawieszone??od prawie miesiaca czekam na przesylke, co prawda miala przyjsc w ciagu 3 tyg bo z zagranicy ale teraz juz nie. Konto zawieszone i nie moge sie skontaktowac z ta osoba???

Gość przykladna żona
konto zawieszone to takie które jest wyłączone z powodu skarg ze strony kupujących

Gość takajedna89
Konto może być zawieszone bo ma zaległe opłaty.

Gość u mnie
lub ma zadluzenie

Gość sdwswdwedd
no ma sporo negatywow, to dlatego???Nie moge sie skontaktowac z ta osoba. Co mma teraz zrobic procz wystawienia negatywa???Zaplacilam kase, niewielka ale zawsze i chcialabym towar lub odzyskac moja kase, to co teraz??

Gość u mnie
zglos to do allegro

Gość sdwswdwedd
ale no i co to da??Jest szansa ze odzyskam pieniadze??

Gość takajedna89
Mam sklep na Allegro i powiem Ci że raczej kasy nie odzyskasz. Skoro ma zablokowane konto i dużo negatywów to widocznie nie chodzi o opłaty a o oszustwa... Nie martw się, każdy kiedyś został tam oszukany :)

Gość mmmm,.,.,
poczekaj jeszcze troche, pewnie niedługo mu i tak odwieszą. Wtedy się do niego odezwij, jak nie odpisze, napisz o sytuacji do allegro. Ewentualnie teraz napisz do allegro co masz robić. Powinni Ci pomóc. Ale musisz uzbroić się w cierpliwość niestety

Gość takajedna89
A następnym razem czytaj komentarze! Np ja mam 100% pozytywne :)

Gość sdwswdwedd
czytalam komentarze, i mniej wiecej 20% komentarzy bylo negatywnych, ale ta osoba podpisywala sie pod nimi ze na przesylka czeka sie dlugo co bylo uwzglednione w opisie. Duzo bylo tez pozytywnych ze mimo ze dlugi czas oczekiwania ale towar om i wogole. Dlatego sie skusilam. Nie zalezalo mi na czasie i bylam pewna ze pod koniec marca dostane a tu nic, chcialam napisac do tej osoby a tu konto zawieszone....:/

Gość zawieszone konto..
boże to pisz do allegro. Chyba oni najlepiej wiedzą co w takiej sytuacji się robi. Bo tutaj chyba nikt nie miał i nie może Ci pomóc. Chyba, że liczysz, że ktoś się zlituje i Ci tą kasę odda..