Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tejIoor

NIE UZYWAJMY KOSMETYKOW KOBIETY!

Polecane posty

Gość tejIoor

Nie mowie, że w ogole, ale nie przesadzajmy. Do mycia szare mydło, do demaikjazu oczu jakiś delikatny plub lub mleczko. A krem jakis najdelikatniejszy. Na dzien z flitrami a na noc nawilzajacy. peeling i maseczka raz w tygodniu tylko z naturalnych skladnikow!!

Gość wy sie mylicie ja mam racje
do jakiego demakijażu? w ogóle się nie malujmy!

Gość choooooojaDlugi!
A po chooja ta apelacja? Co to ci da?

Gość tejIoor
bo wygladacie jak straszydla

Gość wy sie mylicie ja mam racje
straszydła? chyba jak straszydła się wygląda jak się o siebie nie dba. ja tam używam prawie samych naturalnych, ale akurat szarego mydła nie, bo mam zbyt suchą skóre :P

Gość zebra w pomarańczowe paski2011
Może chodzi ci o kosmetyki do makijażu, bo faktycznie z nimi trzeba uważać, ale z innych rezygnować nie mam zamiaru. Balsamy, oliwki, maseczki, płyn pod prysznic, antyperspirant, krem do rąk, szampon, odzywka i inne o których zapomniałam to według mnie narmalka. Oczywiście nie wszystko na raz, ale to nie średniowiecze, trzeba dbać o siebie.

Z dbałościa to nie ma niestety wiele wspólnego.... 4/5 stany ery to to, co dajemy od wewnątrz. Większoś osób nie wpadnie nawet, żeby brac regularnie wit. E za grosze, a smaruje sie kremami co dają pozostałą 1/5 i to tylko teoretycznie. No bo jak poczytac skład,to mają kilka składników tych pozytywnych, a potem; perfumy, jakąś dziwną chemię, itp. Wydaje mi się,że ludzie robią to bezmyślnie, wyprani reklamami w tv... Oczywiście jak mają ochotę nie robia co chca, w sumie mi to zwisa. :p

Gość rftghtyh
upson

Gość inkabezkawy
moim zdaniem niech kazdy robi jak mu odpowiada, ale mam jedna wskazowke. Pijcie duzo wody to bardzo pomaga na cere. Wlasciwie nigdy nie mialam powaznych problemow z cera, ale odkad zaczelam pic duzo wody moja cera jest sliczna. Zadnych wypryskow i niedoskonalosci i wcale nie musze uzywac drogich kremow i chodzic do kosmetyczki. Bardzo delikatny makijaz dla podkreslenia urody i to zupenie wystarcza. Woda jest super na cere.

"nawilzajacy. peeling i maseczka raz w tygodniu tylko z naturalnych skladnikow!!" Ile zachodu :D Ja się w ogóle nie maluję :) Chyba to niedobrze, bo większość "facetów" lubi "tapeciary" ;]

Gość levviatan only
masz problem,będę sobie wyglądać jak straszydło nic Ci do tego... niestety moja problematyczna skóra mnie do tego zmusza. Tak samo jak bedę sobie używać kredki i tuszu.. Boże jak Ci nie lezy to nie uzywaj,nikt Cie nie zmusza..to jest dla ludzi,jeśli ktoś nie zna umiaru to też Jego problem. Masz coś z garem.

Gość levviatan only
Fryzka Ty tak samo - jak ktos sie maluje to jest tapeciarą? Jeżeli ma tone pudru,wszystkie kolory świata na oczach,solara ..to jest. Chociaż kazdy sie maluje jak mu sie podoba.

Gość dfgbsd
racja!!!

Gość tfgyrt5ur6
up

Gość bez podpisu wam napisze
szare mydlo? przenigdy. mydlo za bardzo niszczy i wysusza cere, wiec potem potrzeba jeszcze wiecej kosmetykow, zeby to naprawic. naturalne skladniki? jak najbardziej, ale ogrom naturalnych skladnikow uzywanych w kosmetyce wcale nie jest zdrowy dla skory! wiele skladnikow naturalnych wprost niszczy skore, wplywa na nia znacznie gorzej niz dobrze sformuowane i neutralne dla skory skladniki chemiczne. takze nie wrzucajmy wszystkich skladnikow naturalnych i wszsytkich syntetycznych do jednego worka. krem najdelikatniejszy? a komu przyszloby do glowy uzywac niedelikatny. w kremie musi byc moc skladnikow odzywiajacych i uzdrawiajacych skore, nawadniajacych, antyutleniaczy, skladniki lagodzace podraznienia i nasladujace zdrowe funkcjonowanie skory. krem musi byc bezzapachowy, bezalkoholowy, w szczelnej tubce lub fiolce z pompka. widywalam naturalne, ponoc delikatne, kosmetyki z lawenda, cynamonem, cytrusami, alkoholem, olejkami eterycznymi - niestety kosmetyka naturalna ma rownie nieetyczna fabryke reklam jak zwykle kosmetyki, ktore np. obiecuja ujedrnienie i zanik zmarszczek :o co sie nigdy nie stanie ;)

Gość ryukryuk
up