Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katakaaakakakakakks

mój chłopak to psychopata chyba

Polecane posty

Gość katakaaakakakakakks

Podejrzewam ,ze mój chłopak to psychopata . Kłamie jak z nut i nie ma wyrzutów sumienia z tego powodu . Jest agresywny chociaz moze to być wywołane tym ,ze kiedyś brał sterydy nie wiem czy dalej tego nie robi. A innym razem potrafi być jak aniołek cudowny kochany jak nikt az mnie zadziwia . Ma też ogromny popęd seksualny ciągle ma wzwód chce to robic ciagle . Uderza w moje najczulsze punkty mówi słowa które każda kobieta chciałaby usłyszeć i robi takie rzeczy jest wspaniały a nastepnego dnia zimny jak lód . Jest bardzo inteligentny ponad przeciętną i przystojny strasznie mna manipuluje jesli zrobi cos złego potrafi przekrecic to tak ,ze to moja wina . Uwielbia gdy mu sie współczuje i kocha pieniądze nie potrafi bez nich żyć . Mówi ,ze mnie kocha i bardzo chce mieć dziecko ale ja nie czuje jakos tego czuje sie samotna w tym związku . Bardzo mna manipuluje widze jego złe postepowanie i kłamstwa i ciagle mu wybaczam ciągle chodze zestresowana i zenerwowana . Wszystko musi być tak jak on chce a gdy chce sie z nim rozstac potrafi mnie tak omamic ,ze trace znowu rozum.

Gość mały odkrywca
masz to na co się godzisz 🖐️

Gość notojestnasdwie
Mam dokłądnie to samo...nawet sterydy:(

Gość notojestnasdwie
Mały odkrywca wiesz co , to nie ejst takie proste jak Cie ktoś zmaniouluje nie wiesz nawet jak sie anzywasz a co dopiero kto miał racj e:-)

Gość katakaaakakakakakks
najgorsze jest to ,ze sie zakochałam rozum mi mowi zeby sie rozstac ja n ie potrafie . Strasznie mna manipuluje . przestałam myslec logicznie

Gość mały odkrywca
Mały odkrywca wiesz co , to nie ejst takie proste jak Cie ktoś zmaniouluje nie wiesz nawet jak sie anzywasz a co dopiero kto miał racj e Autorka sama dostrzegła że ten koleś nią manipuluję więc to znak że nie jest aż ta bardzo manipulowana żeby tego nie zauważyć. Grunt że dostrzega w nim wady