Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ośmieszona.żona

Mąż mnie zostawił DLA 18-LATKI!! (własnej uczennicy :/)

Polecane posty

Gość ośmieszona.żona

Nie wierzę, że to mnie spotyka... Nie mam słów :/ Czy ten świat jest po-pierdolony do końca?? Dziś mój mąż (lat 34) oświadczył, że zakochał się w maturzystce (jest nauczycielem informatyki) i już nie możemy być razem. Myślałam, że się przesłyszałam :D JEZU... Mamy 2 dzieci, psa, a on się zakochał... "Nasz związek nie ma sensu, zostawię ci mieszkanie i samochód, a dzieci duże, zrozumieją"- tak mi powiedział. Dzieci mają 6 i 8 lat... chyba mi się to śni... co on teraz będzie robić? zamieszka z 18-latką? i co dalej? ręce opadają

Gość peedobeer
dzieci jakoś zrozumieją, ale czy wasz pies sobie z tym poradzi ?? :P

Gość mały odkrywca
czyżby zrobił młodej dziecko?

Gość bhn jmjkmk
niestety tacy są faceci :O nie ma co robić sobie nadziei że jest inaczej i że się trafiło na ''wyjatkowego'' itd/ nie ma wyjątkowych kazdy jest taki sam 🖐️

Gość ośmieszona.żona
to nie jest śmieszne... chociaż po części jest, jak absurd w czeskim filmie to się stało z dnia na dzień, niczego nie zauważyłam, był taki jak zawsze. I jeszcze zapytała go :"Kim ona jest, co to za człowiek?", odpowiedział, że nieistotne

Gość zostan reżyserka telenowel
:D:D:D

Gość a po co chcesz
wiedziec o tej kochance? zalosne te baby, co cie ona obchodzi ?

Gość inkabezkawy
Wspolczuje Ci, trzymaj sie mocno dziewczyno. Niektorzy faceci to chamy. Zobaczysz, jeszcze go ta jego malolata pusci w trabe i bedzie jeczal pod twoimi drwiami. Badz silna i bez tego drania ulozysz sobie zycie, zobaczysz kiedys bedziesz sie z tego smiala, bo nie ma tego zlego co by na lepsze nie wyszlo.

Gość ośmieszona.żona
Chciałam wiedzieć, dla kogo zostawia rodzinę, samochód i mieszkanie, które w większości sfinansował.. Ale się nie dowiedziałam. I co teraz? Rozwód, alimenty? Widzenia z dziećmi? Czy to tak ma wyglądać??

Gość peedobeer
i psa, zapomniałaś dodać, że zostawia jeszcze psa :P

Gość ośmieszona.żona
a co ty się tak tego psa uczepiłeś? to kolejny problem, ja czasowo nie dam rady z pracą, dwójką dzieci i psem

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
zbieraj dowody przeciwko niemu, wynajmij kogos kto zrobi mu kilka fotek z ta małolata a dostaniesz alimenty i na siebie, a Twojemu mezowi daje max pół roku i ta małolata kopnie go w dupe

Gość peedobeer
yyy... to gdzie oni teraz będą mieszkać ?? u jej rodziców ??

Gość nauczyciel za psie pieniądze
Dowód na to ze to jest prowokacja: Będąc nauczycielem nie mógł się dorobić mieszkania, samochodu, co najwyżej psa

Gość ośmieszona.żona
Ojej :/ Na mieszkanie wyłożył pieniądze ze sprzedaży domu po rodzicach, a samochód niedawno spłacił, coś jeszcze chcesz wiedzieć?? Nie mam tyle kasy, żeby wynająć detektywa, a sama nie będę za nim latać Nie wiem, gdzie zamieszkają. Może ona ma jakieś mieszkanie do dyspozycji? Nie wiem nic

Gość 001
nie wiem co prawda, czy prowokatorzy pobudzeni na wiosnę, ale miejmy nadzieję, że tylko dlatego poza prowokacjami malo co sie na forum dzieje

Gość BeyonceKnowlessssssssssss
nie potrzebujesz detektywa, popros kogoś znajomego i tylew, teraz Ci nie zalezy ale takie rzeczy moga Ci bardzo pomóc

Gość ośmieszona.żona
ok, znajomi, ale oni też nie mają czasu go śledzić. A praca? Nie wiem, co robić, czy zażądać rozwodu, czy czekać, czy co... nigdy ne pomyślałabym, że mnie to spotka

Gość Moze bachor ma kase po rodzica
ch, a może to autorka jest jebnięta 18 letnią laską, która marzy o swoim nauczycielu i założyła tu prowokacje.

Gość ręce
mi opadły. serio.

Gość ANAL izator
naoglądał się że w 2012 roku będzie koniec świata no i chciał sobie poużywać:D spokojnie, za 3 miesiaca ta 18 latka, znajdzie sobie lepsza partię i wróci na kolanach, a Ty go przyjmiesz z otwartymi rękoma. Jedyna rada dla Ciebie, puść sie tak samo, jak on ;)

Gość peedobeer
ale zakochał się, czy ją po prostu puka??

Gość 001
"naoglądał się że w 2012 roku będzie koniec świata no i chciał sobie poużywać" wtedy nie byłby na bieząco, bo koniec swiata zostal przelozony na inny termin (my nie dozyjemy, jakos za ponad 100 lat)

Gość ANAL izator
jak można się zakochac, co Wy ludzie pierniczycie! człowiek zakochuje się z biegiem czasu, a takie zakochanie przez pare dni to tylko zauroczenie ciałem i zachowaniem!

Gość ośmieszona.żona
No zakochał się, tak twierdzi. Nie wiem, może to ta wiosna mu uderzyła do głowy...

Gość ANAL izator
nie podobno, nam tak mówią że za 100 lat teraz, aby nas uśpić i nie wprowadzać paniki! 2012 koniec :)

Dokładnie. W 2012 będzie koniec świata. A to wszystko przez Faitha.

Gość ośmieszona.żona
Analizator, ale on ją zna 3 lata przecież, uczy ją. zakochał się i odszedł :D nie wierzę