Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ośmieszona.żona

Mąż mnie zostawił DLA 18-LATKI!! (własnej uczennicy :/)

Polecane posty

Gość ANAL izator
no to super, ciesze się razem z Tobą :D chcesz mogę Ci pomóc o nim zapomnieć przez pewien czas ;) a tak na serio, to teraz wiem, że to prowo...

Gość 001
od pierwszej linijki było wiadomo, ze prowo. zreszta z rachunku prawdopodobieństwa też to wynika, bo jakiś promil tematow prowokacjami nie jest :)

Gość ktoś ktoś
Dobrze że chociaż zostawił Ci dom i samochód. Mnie też mąż zostawił, a zabrał samochód i pieniądze z konta, a co do domu to na razie zostawił, ale powiedział że będę go musiała spłacić.

Gość ośmieszona.żona
Tak, prowo. Nie mogę płakać, mogę się tylko śmiać. Co innego mi zostało? No nic nie zauważyłam, on bardzo dużo pracował, do domu wracał koło 17, ale to fakultety itp. Wyjeżdżał na wycieczki, wszystko w normie. Z dziećmi nigdy nie był związany zbytnio, ale to w końcu facet, mniej uczuciowy. Zawsze dbał o siebie, ale ostatnio zaczął chodzić na siłownię- kładłam to na karb wiosny, może kryzysu wieku średniego. Nie było telefonów, nocnych wyjść. Nie wpadłam, nie przypuszczałam nawet, że ma kogoś

Gość nikt....
34 lata i kryzys wieku średniego? Dziweczynko , do lekcji wracaj a nie tu prowo uskuteczniaj:-) doczytaj pannico o kryzysie wieku średniego kiedy przebiega i jakie są jego podstawy psychologiczne a potem się za prowo bierz. NAuczyciel do którego wzychasz nie jest debilem.

Gość ośmieszona.żona
TO NIE JEST PROWOKACJA. Eks mąż koleżanki przechodził kryzys wieku średniego mając 36 lat. Zaliczał wszystko, co nie uciekało. To trwało rok i przeszło, ale koleżanka nie była wyrozumiała i kopnęła go w dupę. więc co, też prowo? Dajcie spokój

Gość 001
kolejna sprawa, ze prowokatorka jie wie, ze gdyby informacja doszla do wladz oswiatowych, to gosc nauczyciel mógłby nawet stracic prawo wykonywania zawodu, bo jest jakis przepis, zapis w karcie nauczyciela, ze nauczyciel ma swiecic wobec uczniow przykladem, przede wszystkim moralnym

Gość ,dnmscsd,mnvsdm
jesli to prawda to go rozumiem, zona stara zmierzła, wszystko to co cenne utracila. Młoda frywolna, zawsze chetna, usmiechnieta, sexowna, o młodym ciele - zyc nie umierac - nie tak to inna , ale zawsze młodsza lepsza od starej.

Gość nikt....
a debil informatyk , nauczyciel o skromnej pensyjce rzuca wszystko dla osiemnastoletniej siksy , No ludzie , nie rozśmieszajcie mnie. Panienki młodziutkie, musicie odróżnić dupczenie od realnego życia z kredytami, alimentami,życiem po prostu. Facet musiałby być kompletnym debilem- zakładam że nie jest. Inna sprawa by była , jakby żona DOWIEDZIAŁA SIĘ o romansie z młodą uczennicą, no to wtedy facet przyparty do muru coś zrobić musi. Ale sam z siebie miałby się narażać? a po cholerę miałby to robić?

Gość ANAL izator
jednak uwierz informatycy czasami nie postępują zgodnie z rozumem, tak jak ich systemy i wtedy powoduje się u nich BLUE SCREEN i tego są efekty. moim zdaniem bardzo możliwy scenariusz! Zauważ że dla takiej pipki dużo nie potrzeba, może nie być nawet ładna, ale jest młoda no i pała informatyka zareagowała, mała bo mała, ale zareagowała ;)

Gość ośmieszona.żona
jego zapytaj :/ gdybym go nakryła, zażądałabym rozwodu (w porywie wściekłości), to na pewno. a tak...? zmykam, żegnam

Gość nikt....
faceci tak nie działają- dziewczynka musiałaby zaskoczyć( ciąza) lub żona musiałaby się dowiedzieć moim zdaniem. Żaden facet nie narazi reputacji,nie zostawi majątku, kasy i wszystkiego żonie ot tak , bez powodu. Zwłaśzcza 34 letni który jeszcze się jie dorobił. Już prędzej czterdziestoparo letni- bo tam właśnie kryzys wieku średniego zadziała. 40 latki sa łatwiejszym celem niż 30 latki.

Gość ANAL izator
blablabla żaden - nie ma takiego słowa - tyle ludzi w polsce, że nie można tego stwierdzić. Sytuacje bywają różne i nigdy nic nie wiadomo. Bywają przypadki że i 20 sto paro latki się zabierają za małolatki, ach dzisiaj mi się rymuje :) To ta pogoda chyba;)

Gość nikt....
nie udało się prowo:-)zmykaj zmykaj:-)i PRÓBUJ DALEJ;-)

Gość ośmieszona.żona
To nie jest prowokacja, ludzie, opanujcie się! Nie wiem, czemu mi to powiedział, nie wiem nic. Przemyślę to wszystko, noc z głowy:/ Do jutra

Gość nikt....
ANAL izatorze - bzykanie doraźne a życiowe decyzje to niebo a ziemia.

Gość nikt....
żono- a rozmawiałaś z tą uczennicą? a co Twój mąż planuje w związku z pracą? ( o bo chyba wie że z robotą może się pożegnać?)

Gość peedobeer
te gówniary to potrafią człowiekowi zawrócić w główce... :D