Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przytojjjnyyy

Chcialbym normalna kobiete.

Polecane posty

Gość Przytojjjnyyy

Tak jak wyzej.

Gość i we wannie w ciepełku
a ja gwiazdkę z nieba

Gość CHYBA NORMALNA KOBIETA
A NORMALNA ZNACZY SIE JAKA?

Gość paulettaaa
no wlasnie, co chcesz powiedziec poprzez "normalna kobieta" :)

Pewnie mowi ze jest to dziewczyna, która ma większe wartości niż pieniądze i seks, doceni starania faceta, sama okaże zainteresowanie, będzie taka jak mniej więcej tu, będzie miała w sobie wiele wartości. Trudno to zdefiniować dokładnie ale po dalszym wytłumaczeniu, myślę, że zrozumiecie o co mi chodzi.;-)

Gość freeey
To jest kit. Ja posiadam takie wartości i co? to zle, bo nie przeklinam, nie jestem ostra, gwałtowna... Tak, usłyszałam to od faceta Więc nic z tego że bylabym wierna, uczciwa i dbalabym o mezczyzne, jak Wy teraz po prostu chyba czego innego szukacie w kobiecie

Gość pappappa
freeey masz racje, tez sie o tym przekonalam

Gość edytaedyta
ja jestem normalna ;)

Gość freeey
To się tylko tak mowi, że chcę normalnej. Nie wyglądam jak modelka z rozkładówki, choć podobam się sobie, pracuję, świetnie gotuję, może po prostu to jest błąd, że chcialabym dac facetowi szczescie i gwiazdkę z nieba? Lubicie ostre laski, tipsy, lateks

Gość prawiczek z warszawy
Może i nie złota rybka ani też jezioro ale normalą dziewuchę można tu złowić.

"Może i nie złota rybka ani też jezioro ale normalą dziewuchę można tu złowić. " - powiedizał prawiczek

A co nie mam racji. Przecież jest tu całkiem dużo kobiet a niektóre z nich są normalne :classic_cool:

Lubimy ostre i lagodne laski,tipsy oraz zadbane krotkie pazurki ,wierne, uczciwe,ktore dbaja o faceta(i odwrotnie).

Ty nie jesteś normalna jesteś prawiczkofobem :classic_cool:

Gość freeey
To zdecydujcie się :D A;e jeszcze nie spotkałam się z tym, aby facetowi przeszkadzalo, że mało przeklinam! :o Albo ze za duzo/długo patrzylam mu w oczy , no co jest?!

Gość freeey
No wlasnie wydawalo mi się, że to normalny facet, tylko gustuje jednak w innym typie kobiet. Może potrzebuje jakiejś dominującej, ja niestety taka nie jestem

Gość freeey
Często mysle ze nie kazdy trafi :) tylko niektorym to się uda, inni zadowolą sie kims innym, kto nie jest spelnieniem ich marzen

Zawsze marzymy o partnerze doskonalym aby byl mily,przystojny,uczciwy,bla,bla,bla......A wiazemy sie z kims zupelnie innym ktory nas zaskoczy jedna cecha ktora przyciagnie do siebie.Na inne wady nie patrzymy,idziemy na ustepstwa,staramy sie dopasowac jezeli nam zalezy;-)

Gość freeey
W sumie masz rację. Właśnie- kiedy nam zależy. No nic chłopaki, tak od siebie życze Wam spotkania , poznania tej normalnej i wartościowej dziewczyny, która Was urzeknie :)

Czasami mam racje;-) Plec zenska tez sie zmienila,nie tylko faceci szukaja teraz czegos nowego,popatrzcie tez na siebie. Zycze Wam poznania supermena z Waszych najskrytszych snow;-)