Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heheheh no jak

Jak się czujecie z tym ,że jesteście przeciętni ?

Polecane posty

Gość heheheh no jak

Nie macie talentów , oszałamiajacej urody , bogactwa , nie robicie czegos wyjatkowego ,macie przewidywalne charatkery ? Nie zaprzeczajcie - nie warto sie oszukiwac.

Gość juliaaaaaaaaaaaa21
kto jest przecietny ten jest ja sie za przecetną nie uważam ;) zresztą to nie tylko moje zdanie jest ,że jestem bardzo ładna i zdolna ;)

Gość heheheh no jak
Ja jestem przeciętna dlatego pytam :) Ani brzydka ani cudo , ubieram sie jak wszyscy , nie latam na zakupy do Paryza czy Mediolanu. Talentów zadnych nie mam ,w programie ''Mam Talent'' by mnie wysmiali :) inteligencji na miare Billa Gatesa rowniez nie posiadam ,wiode zwyczajne zycie :D

Gość pudernica ze szczecina
Jestem boginia przecietnosci! Jestem tak przecietna, jak tylko mozna byc i doskonale mi z tym. :)

Gość heheheh no jak
coś mało nas tutaj :D moze zaloze taki temat na macierzynskim :classic_cool:

Gość paulettaaa
Mi bardzo dobrze z przecietnoscia. ;) 1) jakbym miała talent (i o tym wiedziała) to na penwo chciałabym go pokazac i osiagnęłabym sukces a co za tym idzie bylabym slawna.. bez zycia prywatnego, paparazzi cykajacy foty kiedy wychodze rano po podpaski, brak prawdziwej milosci, wiecznie zalatana 2) Oszalamiajaca uroda.. fajnie ale robi sie mezczace kiedy kazdy traktuje Cie jako obiekt seksualny i widzi u Ciebie TYLKO wyglad 3) Kasa. Jesli się ma kase to nie jest niezrozumiałe, ze traci sie cos innego. Żeby zrobic duza kase trzeba zapierniczac a co z atym idzie brak czasu dla rodziny, milosci przyjaciol. Falszywi przyjaciele, strata milosci bo sie wkurza ze kasa jest dla Ciebie najwazniejsza, no chyba ze sie trafi na typowy materiał to wtedy kocha Cie jak nic. Same minus. Kocham Przecietność ;)

Gość kurdee222
Ja chciałabym byc piekna :) odziedziczyc spadek albo wygrac w lotto i zyc z odsetek miec talent chociaz jeden ;) zrobic cos dla swiata , byly wynalazki żarowki , telefonu , samolotu , tez bym cos chciala wynalezc :D

Gość 001
dośc dobrze