Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klanowicz

Głupia laska to szczęście dla faceta

Polecane posty

Gość Klanowicz

Są ciągłe powody do śmiechu. Moja dzisiaj poprosiła, żebym zmienił worek w odkurzaczu, przy zmienianiu wypadło trochę kurzu, a ona w tym momencie do mnie 'wciągnij to odkurzaczem' :D

Jak były powodzie w kraju moja koleżanka powiedziała do swojego faceta że biedni Ci ludzie co mieszkają nad morzem bo jak fala dojdzie to nich i morze zacznie wylewać to przerąbane :D

Gość pewnie chodzilo jej o to jak j
jak juz zalozysz nowy:O ale jak o swojej dziewczynie mowisz ze jest glupia to ci współczuje:O

Hahahhaa a jeszcze coś, to MOJA największa głupia wpadka co facet do dzisiaj się śmieje ze mnie, hahaha leje jak mam to napisać :D Poszliśmy do zoologicznego zobaczyć buty dla psa, biorę opakowanie i mówię " Ty ale patrz 4 takie same, a po chuj mi takie same 4 jak mamy jednego psa" :D :D :D :D Nie musiał nic mówić, sama zaczęłam się śmiać

Gość lisiczka.zbujka
ale naprawde to ci sie tak podoba czy cierpisz z tego powodu? kochasz ja za to mocniej?bo nie wiem pytam bo tez czasmi walne gafe jak ta przyslowiowa "blondyna" i maz sie ze mnei nabija, i wtedy przytula i caluje,a le mysle sobie potem ze sie ze mnie smieje i ze mysli ze jestem glupia :(

Gość Klanowicz
Ta. Ja siegam po szufelke, a ta do mnie 'wciagnij to odkurzaczem' :D

Gość maturzystka także
to się ciesz jak Ci odpowiada Myślę jednak że rozkojarzona acz inteligentna jest lepsza:)

Gość Klanowicz
Nie no, spoko. Tylko.. ciekawe to jest. :D

Autorze,gratuluję samooceny skoro uważasz że idiotka to dla Ciebie szczęście :O To z kim jesteś swiadczy także o Tobie :O