Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowiczka od niedawna

Użytkownik na allegro -JULNATA-

Polecane posty

Czy kupował ktoś coś od tego sprzedającego. Oglądam aukcje i patrzę że są to identyczne ciuchy co z bon prix tyle że można kupić je za grosze. A bon prix jak wiadomo nie jest tani. Dziwne. Zastanawiam się czy zaryzykować i zalicytować sukienkę

wygralam, ciekawe w jakim stanie:p no w bon prix nigdy bym za nia nie dala 80zl

Gość ja kupuję tam raz na jakiś cza
więcej rzeczy - od 4 aukcji wzwyż i jestem zadowolona:) a kupuję za grosze, tak,że za 4 rzeczy z przesyłką wychodzi nawet i 80 - 90 z ł:p

no tak, a u nich patrze aukcje od 9.90 , porownuje z oferta bon prix i to nawet rzeczy z niwej kolekcji, tylko zastanawiam sie czy nie sa drugiego gatunku

Gość nie_kupuj_u_julnaty
Nie polecam sprzedawcy. Zakup jest obciążony dużym ryzykiem. Kupiłam w pewnych odstępach czasu kilka rzeczy. Zakupy: na początku nie rozczarowały, teraz jakość i problemy z otrzymaniem towaru po dokonanej wpłacie - całkowicie przesłania wcześniejsze zadowolenie.

Gość ktosiek009
poczytaj negatywne komentarze a przejdzie Ci chec zakupu u tej osoby , chyba ze nie przejmujesz sie tym co nosisz ;)

Gość niedogodna
Ja robiłam zakupy u tego użytkownika. Fakt-tanio, ale jakość jest średnia. Kupiłam chyba 4 bluzki i żadnej nie noszę bo nie jestem do końca z nich zadowolona. Na zdjęciu wyglądają ok ale po dostawie okazuje się że to takie "szmatki" Natomiast co do szybkości przesyłki i kontaktu ze sprzedającym to nie mam żadnych uwag. :) Cena kusi bo trudno gdzieś dostać bluzkę za 10 czy 15zł..ale chyba jednak wolę robić zakupy w normalnych sklepach i dopłacić kilka zł i mieć pewność za co płacę.

Gość Ja nic do Julanty nie mam
Ja u tego sprzedawcy nie kupowalam zwyklych ubran do chodzenia wiec nie powiem jakiej sa jakosci, ale zamowilam sobie spodnie eleganckie rurki i bluzke biala - mialam to na sobie doslownie 3 razy w przeciagu roku wiec nie wiele moge powiedziec, ale bylo wygodnie, a po praniu tez sie jeszcze nie zniszczylo i trzyma dobrze i prezentuje sie ladnie. Nie byly to powyciagane szmatki leza dobrze ja jestem zadowolona z towaru tak jak i z szybkiej przesylki i ceny. Nie zawiodlam sie. Nie wiem jakiej jakosci sa ubrania ktore nosic chcesz na codzien mozliwe, ze szybko sie rozleca - nie wiem. Ale ja kupilam cos tak zeby zakladac na wyjscia jakies co trzeba na galowo i jest ok. Posluza mi te ciuszki jeszcze. Ja z czystym sumieniem moge polecic. Ale zalicytujesz na wlasne ryzyko, bo czesto jedna osoba jest zadowolona, adruga nie..

Gość WRFERG
autorka reklamuje swe szmaty - nie kupujcie bo są złej jakości i już niemodne

Gość Zły sprzedawca
Zamówiłam u tej Pani 5 przedmiotów, w przesyłce do mnie wysłała 4, a w dodatku musiałam długo czekać...Wpłatę dokonałam przelewem, więc zostałam praktycznie oszukana! Nie odpowiadała na moje maile, lub w ogóle do niej nie dochodziły( błąd był po stronie odbiorcy), nie odbierała tel. Zero kontaktu i żadnego zaufania od strony allegrowiczów

Gość kamil 123...
JULNATA ma to samo co Bon Prix ale zawsze możesz wylicytować taniej, np.kurta skórzana w Bon Prix 399zł a ja w JULNACIE kupiłam za 257zł, bluzki w "bp "są po 70zł a tu możesz za 30zł kupić a nawet taniej. W opcji "kup teraz "wiadomo czym taniej coś sprzedają to i jakościowo nie jest dobre(poliester) ale trzeba czytać! Ja z JULNATĄ nie mam problemów, raz tylko na odpowiedź czekałam miesiąc :( ale ze zwrotem lub wymianą nie było problemów. Jak ktoś kupuje w BON PRIX to może przerzucić się na JULNATĘ to samo a można kupić taniej.

Gość atawissima
no a ja wciaz czekam na paczkę.

Gość 1dama
wylicytowałam towar zapłaciłam już 10dni temu ,niestety ani przesyłki ,ani pieniędzy .żadnego kontaktu na maile nie odpowiada ,telefon wciąż zajęty .będę interweniować na allegro .

Gość sevik
Kupiłam tam sukienkę w połwoie stycznia, zapłaciłam na drugi dzień. Równi po 10 dniach od WPŁATY na ich konto i ZAKSIĘGOWANIU dostałam..nie to co zamówiłam. Zero kontaktu. Bez zbędnej gadaniny z TĄ osobą przesyłam z powrotem z odpowiednim pisemkiem. Jeżeli to nie pomoże, interwencja u allegro albo jeszcze dalej. Naprawde nie polecam!!!

Gość Asik....
Kupuje systematycznie na kontach tej Pani, trudno mieć zastrzeżenia gdy ktoś nie czyta opisów wystawionych przedmiotów. Teraz znów czekam na przesyłkę 250 zł- 27 przedmiotów... gdzie kupię NOWE ubrania za tą cenę???!!!

Gość nastka52
Jestem stałą klientka Julnaty ,niemiałam nigdy żadnych problemów. Towardobrze opisany ,piekne przedstawiony,każda skaza opisana,zawsze płacę przelewem i do tygodnia mam paczkę.Byla sytuacja że sukienka w magazynie uległa zniszczeniu ,dostałam wiadomość z przeprosinami i kasę na kąto.Trzeba uważnie czytać co się licytuje to nie bedzie rozczarowania.Moge w 100% polecić tego sprzedwcę.

Gość gorąco mi jest
kupiłam kiedys coś tam generalnie jaka cena taka jakość, widac że to tanie ciuchy po prostu

Gość o matko przenajswietsza
jak ją znaleźć? na allegro pisze, że nie ma takiego użytkownika:o

Co prawda z ciuchow kupiłam mało, bo tylko bluzke i stanik, zawsze zamawiam buty i jestem zadowolona. W czerwonych szpilach smigam juz drugi sezon, a maja sie dobrze, dodam, ze szybko niszcze buty. :classic_cool:

Gość terytuyi
u niej nie warto kupowac bo sztucznie zawyża przesylke kurierską... u innych za kuriera place max 10 zl, a u tej krowy jest 15 zł, a jak wiecej niz jedna sztuka to 20 zl :O sami zobaczcie. 20 zl to przesylka z CHIN nie kosztuje

Gość z_ uśmiechem
Kupiłam bluzkę, tunikę i sweterek.Tylko z tuniki byłam zadowolona.Bluzki ani razu nie ubrałam, gdyż materiał niemodny (babciny) , a sweterek rozciągnął się :-(.Na przesyłkę też długo czekałam ,ale to akurat wzięłam pod uwagę przed zakupem.

Gość z_ uśmiechem
,,terytuyi u niej nie warto kupowac bo sztucznie zawyża przesylke kurierską... u innych za kuriera place max 10 zl, a u tej krowy jest 15 zł," Kolego 15 zł za kuriera to normalna cena.

Gość grzegoSia
a ja kupuję na bazarze i jestem też zadowolona :D