Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wandaaa

Kupiłam za 400 zł podróbę kamery Panasonic

Polecane posty

Gość Wandaaa

Dzisiaj na parkingu ok.15 tej pod Castoramą kupiłam te badziewo, jakości gorszej niż nagrywanie zwykłym telefonem. Facet powiedział, że to oryginalna HD i pochodzi ze Słowacji. Teraz nie wiem czy zgłosić to na policję ? i czy skonfiskują ją ? Z kamer przemysłowych podobno nie nagrywają parkingu.Nie mam dowodów, ale podobno facet ten widziany był też pod Auchanem i innych marketach jak handluje pseudo towarem. Doradźcie coś proszę !!!

No nie wiem,pewnie i tak nic z tym nie zrobią,jeszcze się pewnie popukają w czolo że co Ty sobie myślałas kupując u takiego nie wiadomo kogo na parkingu...

Gość Wanndaaa
kurczę ! chciałam zaimponować przed mężem, że kupiłam takie cacko. Pieniądze miałam odłożone w portfelu na inny ważny cel i sama nie wiem co mi się porobiło, że tak wypaliłam z tym nie przemyslanym zakupem.. . :-(

Gość Wanndaaa
Nabrał się Ktoś z Was na takie przekręty pod supermarketami ? Chętnie namierzyłabym tego " gościa" co mi ten kit wcisnął jako markowy. Kupiłam go pod Castoramą w Katowicach.

Gość przypadkowy sex
lepiej że kupilaś kamere bo pieniądze byś wydała na kochanków jak cie znam

Gość do autorki Wandy
Ja bym to czym prędzej zgłosiła na policje.Sprzętu nie konfiskują a jak piszesz nawet gdyby to przecież szajs.Masz szansę, że go namierzą, a tak dupa blada :-p

Na komórki też naciągają.Są tacy co dają się nabrać. Zgłoś na policję.

Gość sebbukuu
To się nadaje do nagrody Darwina.

Gość Wandaaa
A dlaczego Neli krytykujesz tak dobra cechę jak wiara w uczciwość ludzką ? A nie piętnujesz OSZUSTWA ? Facet mówił, że to sprzęt ze Słowacji, sama się za niego podał. Przecież w Słowacji też mają markowe Panasonic. Kupiłam w dobrej wierze.

Gość Wandaaa
Nie rozumiem ?

Gość zgłosić na policję możesz
tyle że dodatkowo się może okazac, że to kradziony sprzęt

Gość Wandaaa
tak zamierzam to zgłosić, ale czy sa szanse, że jak go złapią to odda mi kasę ? Powie że nie ma już ... i co dalej ?????????????????????

Gość bez jaj ale autorko jestes
bardzo głupia :o Po pierwsze w życiu nie dałabym za kamerę no name 400zl, po drugie jak się kupuję niewiadomy produkt to się go sprawdza przy zakupie! zawsze tak robię i nie mam takich problemow jak ty :o a policji to ty sobie mozesz zgłaszać :D I tak Cie oleją i jeszcze wyśmieją :D

Gość Wandaaa
Dzieki za radę. A opinie mojej osoby NIE PROSIŁAM - niemniej pozdrawiam !!!

Gość to idz do dietetyka gdziekolwi
glupia jestes i naiwna. masz nauczke

Gość Agent000777
Ty/ptasiek nastroszony - co taki boisz się policji. Oni są od tego jak dupa od srania. Niech złapią takich cwaniaczków co żerują na łatwowiernych.

Gość oj ale nieładnie
zachowaliście się. Autorko człowiek uczy się na błędach. Dałaś się nabrać i tyle. Każdemu zdarza się. Czy pomoże policja? Potrafisz opisać sprzedającego i sytułację tak by można go było rozpoznać? Może wizyta na policji będzie stratą twojego czasu. Według mnie przebolej stratę. Masz nauczkęna przyszłość.

Gość Wandaaa
Jeszcze raz bardzo dziękuje za radę. Chyba rzeczywiście potraktuje to jako nauczkę. Dla Was niech to tez jest przestrogą. A " gościa " wcześniej czy później na tych parkingach pod supermarketami i tak namierzę. Przecież nie sadzę że na moim przypadku zakończy proceder !

Gość Agent000777
Niech się policja tym zajmie i złapie tych szmaciarzy :-p

Gość ty agent007
ty jesteś bardziej naiwny jak autorka.Policja to może zająć ale jak im go na komisariat dostarczysz :-D Autorko życzę abyś dorwała tego skunksa i oblała go wrzątkiem po jajach, żeby do końca życia zapamiętał że kobiet się nie oszukuje!!!!!! Kobieta ma prawo być i naiwna i łatwowierna a chamom nic do tego :-p

Gość Słowak pogromca naiwnych
no ale z tym wrzątkiem to chyba przesadziłaś he he

Gość Wandaaa
Dam znać jak go dorwie :-D