Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berenika klucha

Szłam dziś na zajęcia z kolegą z roku ulicą a on wyglądał jak bezdomny z dworca

Polecane posty

Gość berenika klucha

Czułam się zażenowana, wstydziłam się iść koło niego. Ja ubrana elegancko, adekwatnie też do pogody a on się odpierdolił w czapkę, tzw. gruchę (no wiecie co mają najczęściej mechanicy), jakąś tam kurtkę i obciachowe przykrótkie spodnie, jakieś adidasy niemodne (oczywiście nie firma Adidas, tylko wiecie, sportowe obuwie) I nie chodzi o to że on jest biedny. Skoro ma kasę na wynajmowanie tak dużego mieszkania z kumplami. Płaci niemało. Ale miałam wrażenie że idzie obok mnie jakiś żul, jeszcze szkolny plecaczek na oba ramiona :O Załamka...urodą też nie grzeszy a intelektem to już w ogóle. Niestety, nie ma nic ciekawego nigdy do powiedzenia. Szłam z nim bo się przyczepił (mamy podobną trasę na uczelnię). W ogóle nie wygląda jak student, paznokcie brudne, poobgryzane , zachować też się nie umie, ziewa z otwartymi ustami na wykładach, czasem mu się beknie... ;/ Ludzie się gapili na nas oboje. Ale ja nie jestem jakaś ważniara, ja sama pochodzę ze wsi, a on podobna z miasta. JEDEN WIELKI OBCIACH

Gość dziaddek
jezeli oceniesz ludzi tylko po sposobie ubierania sie to gratuluje

Gość lisiczka.zbujka
hahhaha, dobre, liubie takich ciapkow, koles moze ma problemy, moze jest po przejsciach, a ty go odrazu z ziemia zmieszalas zapytalas go kiedy o cos?wysluchalas?pewnie od poczatku po wygladzie go olalas i czekasz na odwage z jego strony, boi sie ciebie pewnie, bo nie wie jeszcze tego ze z ciebie to materialistka typowa

Gość berenika klucha
przecież to tylko znajomy ze studiów. na początku z nim gadałam, ogólnie odzywam się do niego i jestem miła ale nie mogę z niego po prostu, jak założy tą czapę co mu odstaje na czubku głowy jakby miał wodogłowie jakieś :O nie oceniam po wyglądzie, nie chce wam się czytać? on jest strasznie prosty, nie ma nic do powiedzenia a poza tym: nie wierzę to że wy W OGÓLE nie bierzecie pod uwagę wyglądu i jak ktoś kto miał np obsrane spodnie albo podartą koszulę i szedł koło was to byście nie czuły się zażenowane ;/

Typowa przemądrzała peezda z wiochy :D takie są najgorsze :o

Gość berenika klucha
ja za to ubralam się modnie : - obcisła biała kurteczka (reebok) - dzinsy obcisłe z niskim stanem + pasek z klamrą nike - butki adidasy adidasa i torba przez ramię :) szyk i stajl

Gość Fraqtalkaadfe
widać że to prowo czapki gruchy są teraz modne, plecak na plecach też moze byc fajny na pewno lepszy od pedalskiej torby moim zdaniem fajnie wygladał ale to oczywscie prowo za prowo otrzymujesz 2/10 ale za tytuł ktory mnie rozbawił ne wiem czemu za tytuł 7/10 co razem daje : 9/20 = 4.5 /10