Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczonaizdziwiona

Czy to mozliwe,ze....

Polecane posty

1 dzien po miesiaczce mozliwe jest zaplodnienie?mam nieregularne cykle,chlopak zapewnial mnie ,ze to bezpieczne dni i kochalismy sie do konca,a ja mam lekkie obawy bo ostatnio mam nieregularne miesiaczki co 2-3tyg,jestesmy przed slubem wiec tragedii nie bedzie,ale chcialabym wiedziec czy to mozliwe?

Gość nie jestes w ciazy mysle
bardzo mala szansa na ciaze w 1 dzien po okresie,szansa jedna na milion,wiec nie masz sie czym przejmowac

Gość ja bym sie tak nie cieszyla
zaszlam w ciaze w dniu przed okresem ,a przeciez sa to bezpieczne dni de facto;) wiec na Twoim miejscu bym sie tak nie cieszyla tylko odczekala z tydzien i zrobila test.a przy nieregularnych jest duze ryzyko ;)

Gość hmmm ciezko okresilic jesli
masz nieregularne okresy wtedy ryzyko jest wieksze,i raczej wieksza mozliwosc zajscia a nie odwrotnie,nie bylam w ciazy to nie wiem,moze wypowiedza sie mamusie,ale ja bym sie bala:(

Gdybym polegała na znajomości antykoncepcji moich parnterów, to już chyba z 10 razy byłabym w ciązy:P Ze stosunku nawet zabezpieczonego może być ciąza, a co dopiero z takiego do końca.

Gość droga pase
a czy wiesz,ze kobieta jest plodna tylko 2 dni w cyklu? wiec nie strasz dziewczyny;)

Gość zgadzam sie w ciaze zajsc
wcale nie jest tak latwo bo kobieta jest plodna tylko 2 dni w cyklu i nie masz sie czym zamartwiac:)

wychodzi na to,ze nie mam sie czym przejmowac,ulzylo mi,bo przed slubem nie chcialabym ciazy,byloby mi lepiej jakby to potwierdzily doswiadczone mamy:)

Gość i co i co i co
robilas juz test?

Gość polak potrafi
kobieta jest płodna dwa dni ale plemniki rezydują chyba coś 4. razem masz 1/5 szansy (6 dni z 30) na trafienie.