Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia0000000067777

to ciąża?

Polecane posty

proszcie pomóżcie mi ;( nie wiem co mam robić :( nie wiem czy jestem w ciąży ok. 2 tyg temu z chłopakiem kochałam sie tzn nie tylko on mi tak lekko pennisa wkładał do pochwy ale nie do końca i strasznie sie tym podniecaliśmy i było miło ale nie było wytrysku a teraz martwie sie czy nie jestem w ciąży ;(( jest 31 a ja nie mam miesiączki a powinnam juz mieć. czy jestem wciąż ? Popmożcie miiii :(((

Gość katrina912630
a ile dni ci sie spoznia okres?

to po kiego się tak bawicie skoro boisz się ciąży? szansa jest że możesz być w ciąży ale niewielka. a okres może się przesunąć z wielu innych powodów

Gość wrednamalpa26
tak to jest jak dzieci bawią się w sex!!!!!!!

no racja po co się bawicie w to co nie umiecie ???? róznie w życiu bywa raz pęka serce raz prezerwatywa a wy nawet tego nie mogliście sobie zasponsorowac :P:P:P cierp ciało jak żeś chciało :P:P:P

ale przeciez on mi sie nie spuścił :( i nawet do konca mi nie wkladal swojego penisa ... aaa powinnam miec okres wczoraj ale go nie ma :( iii sie strasznie boimy . jakie jest prawdopodobienstwo ze moge być w ciazy ?

Myślę,że nie jesteś w ciąży,jednak nie szukaj odpowiedzi na forum.Po pierwsze dlatego,że niewiele osób potraktuje sprawę poważnie.Po drugie dlatego,że nikt nie jest w stanie tak naprawdę ci pomóc.Musisz po prostu zrobić test lub udać się do lekarza ginekologa i wszystko będzie jasne.