Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolare oo

pytania do osób w długich zwiazkach

Polecane posty

Gość wolare oo

Odpowiedzcie mi prosze na pytania: 1. ile macie lat 2.jak długo jesteście razem 3.czy mieszkacie razem 4.jak zmieniła się wasz związek przez ten czas 5.czy macie dzieci/ślub ? dzieki!

Gość lessi wruc
1. 25/32 2. 6 lat 3. tak, 4 lata 4. nie zmienił się, no, może pogłębił, dojrzał, ogólnie jest dziesięć razy lepiej niż na początku :) 5. mamy dziecko, ślubu nie mamy i narazie brać go nie planujemy

Gość no to siup odpowiadam
1-40 2-22 3-tak 4-jest cieplej, bezpieczniej -DOBRZE: 5-slub tak , dzieci tak. Dziekuje za uwage:classic_cool:

Gość wrednamalpa26
1. 26 lat 2. 12 lat 3. tak 4. raczej się nie zmienił 5. tak

Gość katrina912630
1. mamy po 20 lat 2. 3 i pol roku 3.tak 4.odkad mieszkamy razem mniej sie klocimy 5.jeszcze nie/jeszcze nie

Gość małamałam:)
1. 24 2. 7 3. troszke pomieszkuje u mnie czesto zostaje na noc itd 4. bardzo wydoroślał itd 5. nie

Gość łółół
1. 27/26 2.rok 3. nie 4. ciągle podobnie, spokojny związek 5. nie

Gość Anessin
1 - 33 i 37 2 - 4 lata 3 - czasami 4 - nie zmienia sie 5 - nie

nie bylo ale kazdy takl mysli :/ bo jak sie zareczylismy i ustalilismy date to nie bylam w ciazy a za 2 miesiace nagle szok ze jestem wiec kazdy myslal ze wtedy bylam tylko klamalam:) ale na szczescie jak urodzilam to policzyli miesiace i wiedza juz ze wtedy nie bylam bo takiej dlugiej ciazy nie ma :) po prostu chyba po zareczynach tak pewnie sie poczulismy ze mniej uwazalismy:/ ale nie zalujemy :)

Gość prinzesska27
Wiek 28/40 3 lata razem 3 lata mieszkamy razem jestesmy wciaz zakochani...zwiazek zmienia ,sie jedynie na lepsze slub bedzie 17 czerwca o dziecko staramy sie

Gość prinzesska27
Dziekuje

Gość Gadatliwa..
1. ja 20 on 21 lat 2. 3.5 roku 3. nie chociaż były takie plany :P 4. mało się zmienia .. choć są burze ale słońce też wychodzi 5. nie/nie i w najbliższym czasie nie będzie ani jednego ani drugiego :P

1. 25/27 2. prawie 8 lat 3. tak, od ok 5 lat z małymi przerwami 4. dojrzeliśmy do uczucia które nasz połączyło. Szanujemy się, każdą wolną chwilę spędzamy na rozmowie. Damian pracuje w delegacji więc kiedy już jest nigdy się nie kłócimy, szkoda nam czasu. przede wszystkim ja staram się nie wściekać kiedy np. nie może wrócić do domu jak to planowaliśmy 5. Syna 5 lat drugie w drodze, ślub 13 czerwca 2 rocznica

Gość inaskaaaA
1. 27/29 2.ponad 9 lat 3.tak, mieszkamy razem 4.co ja mogę tu napisac.... na pewno nie jest nudno ;) Jesteśmy w dojrzałym związku, rozumiemy się bez słów, jest nam ze sobą bardzo dobrze. Kłótnie się zdarzają, ale kto się nie kłóci 5. ślub był w lipcu, dziecko planujemy w najbliższym czasie

1. 21/24 2. 4,5 3. niestety nie mamy na razie takiej możliwości 4. oboje dojrzaliśmy, bardziej się szanujemy, jesteśmy pewniejsi swoich uczuć 5. nie/nie

Gość prinzesska27
Iza mamy sluby prawie razem....