Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krewolaaaa

21 d.c. ból brzucha od 16 dnia cyklu biorę duphaston

Polecane posty

Gość krewolaaaa

Witam, jakie są objawy ciąży z duphastonem? Ja biorę od 16 do 25 dnia cyklu i jestem w 21 d.c. Wczoraj zauważyłam delikatne bóle z lewej strony brzucha dzisiaj mam ból brzucha tak jakby zaraz miała się pojawić @. Poza tym od czasu do czasu delikatne kłucie w dole brzucha. Temp. 37 stopni I chciałam bym podpytać doświadczone dziewczyny które brały w tym celu duphaston aby zajść w ciążę. Czekam na wiadomości, dziękuję z góry i pozdrawiam, p.s. a może jesteście w trakcie tak jak ja brania tego leku?

Gość krewolaaaa
????????czekam i podnoszę..

Gość krewolaaaa
Żadna nie brała duphastonu????

Gość krewolaaaa
:(

Gość krewolaaaa
?????????????????????????????????????? MOże któś będzie kto brał

Gość krewolaaaa
....

Gość krewolaaaa
usuńcie ten topik, bo nikt nie odpowiada, dzięki...

Ja ci odpowiem, o ile jeszcze tu zajrzysz. Niestety nie mozesz sie sugerowac objawami ciazy przy braniu Duphastonu bo lek ten wywoluje objawy ciazy nawet gdy jej nie ma. Biorac Duphaston podnosi ci sie temperatura, mozesz miec mdlosci, bóle brzucha, jajników, piersi, mozesz miec nawet dziwny psomak w ustach i zgage. Mozliwy bardzo wzmozony apetyt i depresja. Na Duphastonie nie da sie przewidziec czy jest sie juz w ciazy czy nie. Trzeba po prostu doczekac do terminu okresu. Mi zajscie w ciaze zajelo 5 cykli na Duphastonie. W kazdym myslalam ze jestem w ciazy a bylam dopiero w 5. Kazdy wygladal tak samo z wiekszosci w/w objawów.

Gość Amelaaaa
Czesc, ja wlasnie zaczelam brac od wczoraj duphaston. I mam nadzieje, ze moze się uda :) Tylko ze ja mam brac od 18 dnia. A co sie dzialo, ze lekarz Ci przepisał?

Duphaston bierze sie od 16 dnia cyklu tylko i wylacznie wtedy jezeli ma sie idealne 28 dniowe cykle. Przy innej dlugosci cyklu miesiaczkowego i nieregularnych cyklach zaczyna si ego brac 2 dni po owulacji.