Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agentka csi

ale sie zbulwersowalam!

Polecane posty

Gość Agentka csi

wlasnie przeczytalam ze posel PiSu uważa, że emisja programu "X Factor" w rocznicę katastrofy smoleńskiej źle świadczy o właścicielach TVN. No co za chory kraj i chorzy ludzie stoja blisko wladzy!!!? Im si ejuz calkiem w dupach poprzewracalo! Co ma Xfactor do katastrofy? Tysiace ludzi ginie codziennie, naszych bliskich, znajomych a my mamy niby 'laczyc' sie w bolu i na sile manifestowac w rocznice katastrofy jednego samolotu??? Nie politykuje, ale to zenada co ci pseudo politycy wyprawiaja!

Gość drhtyhyh
bulu a nie bólu!!!! pisz poprawnie;p

Gość szliri
:-D :-D :-D

Gość jjh
zgadzam sie z autorką

Gość pancia ancia
najlepiej dla nich byłoby gdybyśmy sobie w łeb strzelili w rocznicę katastrofy bo tamci nie żyją a my żyjemy - niepotrzebnie wg kaczynskiego nie powinniśmy sie cieszyć życiem nawet bo oni zginęli nonsens

Gość hahahahaha ale jaja
BULU BULU HAHAHA A MOŻE LULU LULU :):-)

Gość szliri
większe jaja były rok temu, jak w radiu niektóre osoby oburzały się że w minucie ciszy, kierowcy nie zatrzymali samochodów na poboczu lub niektórzy pili piwo, nosz kurwa, co za zjeby

Gość pancia ancia
ja idę z dziećmi na festym i jeszcze będę tam tańczyć i śmiać się to moje życie , my sie cieszymy i nie obchodzi mnie ich żałoba ,napewno nie jest moja

Gość sport to zdrowie
W dniach 8 - 10.04.2011 odbędzie się Puchar Polski siatkarek. Lepiej to obejrzyjcie. Do Polsatu Sport się nie wedrą.

Gość Agentka csi
dzieki!! widac ze spoleczenstwo nie da sie zahukac grupce imbecyli! data jak kazda inna, bawmy sie, radujmy i smiejmy im prosto w twarz!!!

Gość agentka ty jestes rownie
glupia jak posel o ktorym piszesz pewnie, ze przesadzaja, ale Twoj teks "smiejmy sie im w twarz " mnie rozwalil masz kogos w sasiedztwie w zalobie? po kimkolwiek? idz i zasmiej mu sie w twarz w rocznice - ciekawe jak zareaguje pewnie baw sie, ogladaj x - factor, tak ma byc. ale smiech z czyjegos bolu, zal...