Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulaulaulala

dlaczego zawsze tak jest ze jak czlowiek sie stara o dziecko

Polecane posty

Gość ulaulaulala

to dlugo dlugo nic(9 miesiecy + jedno poronienie) a potem jak nie ma mozliwosci to ciaza niewiadomo kiedy i skad( tzn. skad wiadomo bo seks) ale niewiadmomo nawet kiedy to sie stalo

Gość ulaulaulala
zanim zaszlam w pierwsza ciaze duzo przeszlismy po urodzeniu zostalam zwolniona z pracy postanowilam to wykorzystac i zrobic magistra i teraz druga zupelnie nieplanowana ciaza a zyjemy z pensji meza

Gość ja napisze tak
Dlugo sie staralismy, postanowilismy zapisac sie do kliniki plodnosci, super szczesliwi 1 wizyta badania i nagle choroba meza zycie to pierdolony pojedynek ja przegralam moja walke o malenstwo.

Gość ja napisze tak
Dodam, ze dopiero teraz zdalam sobie sprawe,ze jak masz zdrowie to przetwasz nawet najgorsza biede , ale jak przyplata sie chorobstwo to jest ciezko nie widac przyszlosci i swiat ci sie wali. Dasz rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja zaplanowałam ciążę
i udało się w drugim cyklu , więc nie ma chyba reguły

eeh wiele razy tak jest,,gdy sie czlowiek stara-nic,,,gdy odpuszcza-ciaza ,jak napisala autorka,pojawia sie nagle. ja tez sie staram..jak narazie z marnym skutkiem.wg lekarza ostatni cykl to mogla byc ciaza biochemiczna. zobaczymy,moze teraz sie uda.

Gość o maj godddddd
u nas to sie nie sprawdza juz dawno odpuscilismy a ciazy jak nie bylo tak niema tkaze nie u kazdego

Gość thaisse80
Ja jestem potwierdzeniem tego, ze ciaza przychodzi niespodziewanie jak sie o tym nie mysli. Staralam sie z mezem o dziecko 4 lata. Moj maz mial stala prace, ja co prawda nie pracowalam ale mielismy dom, staly i dobry dochod oraz pomoc ze strony tesciow. Niestety kiedy chcielismy nici z ciazy. Potem maz stracil prace (zlikwidowano hotel w ktorym pracowal), za jakis czas ja dostalam prace ale musielismy sie przeprowadzic. Moja praca byla strasznie stresujaca, mialam okropna szefowa. Po 9 mies okazalo sie, ze nie przedluza mi umowy. Wiec maz bez pracy, ja bez pracy i nagle zaczynam sie zle czuc, wszystko mnie boli, nie moge jesc, ciagle bym spala, czuje sie wiecznie styrana jakbym na budowie robila a ja mialam prace przed komputerem. Mama mi poradzila by zrobic test: DWIE KRESKI, JESTEM W CIAZY!!!!!!!! Dzis moja corcia ma prawie rok a ja jak sie na nia patrze nie moge uwierzyc w ten cud:))

Gość ulaulaulala
ja jestem przerazona tym faktem teraz jest ok starcza na wszystko i jeszcze jest z czego odlozyc ale co potem? jedna pensja a nas 4 w tym dwoje malych dzieci