Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laila_Laila88

Czy to jest psychopata? Odejść?

Polecane posty

Gość prrawdziwaaaqqqieczczkabozzza
Zerwij, zerwij ale się NIE KONTAKTUJ no chyba, że coś - nie szukaj kontaktu żadnego w sensie ZERO LITOŚCI. I się módl żebyś się nad nim nie zechciała litować. Pomodlę sie za Ciebie też. Nie wolno. Musi żałować, że zabił. A kontakt jak będzie miał rodzinę - żonę i dzieci I KONIEC. Bo cię szlaknie jak nie znajdzie następnej LEPSZEJ albo TAKIEJ SAMEJ. Wiesz jak jest. I tak sie go boisz, ale nie chcesz zostać sama. Na pewno tak jest :( I tyle :( A dzieci byś z nim i tak nie miała. Bo z mordercą się nie ma dzieci i tyle.

Gość Bazinka.
Autorko Jak już to on jest ciotą, nie żadnym samcem alfa, żeby tak dołować dziewczynę. Wiem, jak to trudno odejść, bo cały czas masz w pamięci te dawne chwile i masz jeszcze nadzieję, że to może powrócić... Ale to znaczy, że on kiedyś tam, jak był fajny, to udawał, a teraz już ściągnął maskę i pokazał, jakim jest popaprańcem. Nie da się "ot tak" odejść po takim czasie, ale niech Ci ta myśl powoli kiełkuje w głowie... Póki jeszcze masz czas znaleść prawdziwego faceta z którym mogłabyś stworzyć rodzinę a tego popaprańca zostawić.

Gość do prrawdziwaaaqqqieczczkabo
Co za grzybkow sie najadlas :D

EVERY MURDERER IS A HORRIBLE MAN. IT WORKS LIKE THAT :( I AM SORRY :(

Gość Bazinka.
prrawdziwaaaqqqieczczkabozzza Jakim mordercą? :O Umiesz czytać ze zrozumieniem? Co Ty za głupoty wypisujesz?

No - ja sie najadłam. Siedzi z nią bo mu gotuje. Nieźle się z nią urządził. Tylko miał tak nie krzyczeć bo w sumie OK a tak krzyczy, nie? Taki ŁOBUZ - niektórzy tak mówią na takich ŁOBUZY. I tyle :(

Gość cikitaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a co Ty jeszcze z nim robisz?? podoba Ci się to ??

Gość do prrawdziwaaaqqqieczczkabo
Za duzo seriali wenezualeskich sie naogladalas :D

Gość Laila_Laila88
jeszcze raz NIE WYKONUJE WSZYSTKICH OBOWIAZKOW DOMOWYCH, ON TEZ TO ROBI NP. PRANIE ALE JAK NIE ZACHOWUJE SIE JAK JEGO MATKA CZY ON COS MUSI ROBIC TO SIE WKURZA I DRZE MORDE. Ma o wszystko pretensje, i robi mi czesto na złość. Jak odmawiam skakania na jego skinienie to mi fochy strzela. Piszę bo mi się już siły konczą z tym walczyc. Co mam zrobic zeby przestał mnie do swojej nienormalnej matki porównywac?

Ja wiem co piszę. Ja ostatnio spotkałam 6 morderców. 3 polskich i 3 arabskich i teraz UCZĘ SIĘ bo mnie na pewno dadzą do Arabów ogrywać morderców arabskich. Wiecie ile w Polsce jest morderców arabskich - na każdym targu. Od razu bym wam powiedziała KTO ZABIŁ. Wy jesteście cieniasy. Po 2 tygodniach ostatnio się skapowałam kto zabił. I tyle :(

Gość w psychiatryku
pociagneli internet :D

No to teraz patrz PORZĄDECZEK - skąd to ma I MAMUSIA. A zawsze taki nie był. Po morderstwie dopiero NA PEWNO. A troche go znasz - 4 lata to tam trochę czasu i tyle. Wiesz jak od niego nie odejdziesz to do piekła trafi jak nie żałuje, a ty co - bezdzietna. A małżeństwo? Bez sensu. Walnij nim i znajdź se jakiegoś lepszego. BEZ MAMUSI teraz na dodatek. Ale wiesz - on nie jest maminsynkiem. To jest po prsotu ZABÓJCA. No ładny masz związek - nie ma co :(

Gość Bazinka.
To może jego zacznij porónywać? Do chłopaka koleżanki na przykład, albo do swojego ojca? Dać mu przykład jakiegoś faceta z normalnej rodziny. Albo spytaj, czy masz w takim razie wyglądać jak jego matka (po opisie wnioskuję, że jest zaniedbaną kobietą z odrostami i tłustymi włosami). A w ogóle co to za fetysz, że masz mu przypominać jego matkę ? :O

A teraz na przykład taki temat ŚMIERĆ. Co czujesz myśląc o śmierci BEZ NIEGO i Z NIM. Jak sie czujesz? I tyle. BEZ NIEGO - powinnaś być OK. a z nim nie OK a stoisz po jego stronie to na odwrót i źle. Powinno się odejść od mordercy i tyle. Albo ma żałować i przyznać się bo CAŁE ŻYCIE CI SPIEPRZY. Kompletnie. Na przykład? Nie zarobisz. Jeśli myślisz o swoich pieniądzach to zapomnij. I tyle :( A to warto sie rozejeść bo ani dzieci ani kasy. No to jedno - 2 to dla mnie za dużo. No ja mam swoje lata, ale mam rację. Ja to wiem :(

Gość Bazinka.
"" 15:01 [zgłoś do usunięcia] w psychiatryku pociagneli internet " Ha ha dobre 10/10 :classic_cool: 🖐️

Gość Laila_Laila88
prawdziwa cośtam pliz nie pisz już. Dla mnie to powazna sprawa a ty se jaja robisz i cały wątek na tym traci. Głupio się przyznac ale on tez zawsze słucha swoich kolegów, lata za nimi, ich zdanie to wyrocznia. Sama nie wiem już co się dzieje w moim związku :( mam ciężkie studia a on mnie tylko dobija psychicznie...

Jest sposób jak zarobić przy mordercy, ale ja go nikomu nie dam. Ja muszę , a reszta nie musi. Ale normalnie przy mordercy nie ma niczego. Niech sobie przemyśli laska co jest w życiu najważniejsze i tyle. Za co to ona tak gotuje? Chyba lubi gotować. Morderca zawsze wie co robi. Tak to jest - w końcu nikt go nie złapał. Najwyższe wyroki są za morderstwo, ale ludzie niczym się wiecie nie przejmują. Niech sobie idzie na 10 -15 lat czemu nie? Czy to tak dużo? 10 lat - dużo?

Wiecie kto zrobił w Polsce, że państwo to podatek? MORDERCY. Fajnie sobie tu żyjecie - a za granicą to samo. W sumie w szkole też - i uczeń morderca i nauczyciel i wyżej też. A sądy jakie? Ale żenada. A morderca spierdzieli całe życie bo już ich kilku spotkałam. Sam też wygląda PIĘKNIE - wiecznie chce stałej pracy a jej nie ma, a reszta przy nim jest jak dzieci bawiące się w piaskownicy w towarzystwie policjanta. Opłaca się to? Ja bym tam stroniła od morderców i tyle. I pakowała ich do pracy fizycznej w kicu ZA DARMO. Bo morderca powinien pracować ZA DARMO. Bo tak jest i już. Bo musi się nauczyć że najważniejsza jest KASA i tyle. I uczciwość. Uczciwie coś powinien robić. Takie rzeczy :(

Gość lolwtf
prawdziwaowieczka - weź wypierrdalaj :O każdy topik rozwalasz tym pierdoleniem o nie wiadomo czym

Morderca w sumie powinien być KATEM. Jedyna stała praca dla mordercy to może być KAT, a tak nic i tyle. Chyba , że będzie siedział i zarobi uczciwie i tyle. Ale musi mieć opinię - przykro mi. Przy mordercach nigdy nie dostaniecie stałej pracy. Pogódźcie sie z tym. No ale może akurat ich ogracie - czemu nie? :(

Gość w psychiatryku
ja leże i kwicze z tego co na pisze :D hahaha A chorych psychicznie, na ktorych juz zarobic sie nie da, to gdzie powinni wypierd.alac?? :D

Wiecie kto ma normę w pracy i POWINIEN? MORDERCA - tylko tak się może nauczyć moralności. Bo jak inaczej?

No to tak - bez opini - za darmo zawala. Morderca opinia - kasę dostaje za pracę i tyle. Jak kto chce. Żeby nie było, że przeze mnie nie ma opini. O nie - jest. Tylko co to warte? Nie wiem :(

A teraz zgadnijcie kto ma najlepszą opinię w pracy zawsze? No zgadnijcie. Hahahaha :( Ja nie miałam ŻADNYCH SZANS. NIGDY :(

Gość w psychiatryku
Dziewica :D

Gość Laila_Laila88
moi rodzice się rozwiedli wiec jak daje mu przykład ojca który jest normalnym gościem z którym o wszystkim mozna pogadac i w domu robi i pracuje ciezko to on mówi ze nie moge mu dawac takiego przykładu bo mój dom to PATOLOGIA skoro się rozwiedli. Moja matka też kłóci sie ze mna bardzo, nie mamy dobrych relacji co go utwierdza w tym ze nie mam dobrego wzorca. Jego ojciec z kolei po pijaku wjechał w słup i zabrali mu prawo jazdy, pisali o nim w gazetach lokalnych bo bron mysliwska wiózł ze sobą. narobił długów rodzinie na nazwisko matki mojego chłopaka i ona biedna nawet teraz nie moze nigdzie pracowac nie na czarno bo by jej wierzyciele wszystko z pensji ściągneli. Więc pracuje u swego meza. Ogolnie jest histeryczka i na imprezach naduzywa alkoholu. A on taki dumny ze swojej rodziny.

Gość w psychiatryku
On bledow nei widzi. Jego rodzina to patologia, nie chcialbym miec takich tesciow, bo wstyd przynosza. To ze mialas rozwod w rodzinie, nie oznacza, ze odrazu patologia, poprostu nei wyszlo, kazdemu sie moze zdarzyc.

Gość moze orientacjezmienil?
moze w pracy albo w rodzinie ktos nim pomiata, ze tak sobie odbija kobiete tresujac i swa wyzszosc zaznaczajac. A ty masz moze jakies ciagoty do poswiecen skoro " tyle wysilkow w zwiazek wlozylas" Zwiazki nie sa do tego by wysilki wkladac tylko by czerpac radosc. Facet ktorego kreca samice alfa raczej pogardza laska, ktora zamiast na zajecia isc gary myje ze strachu. Pewnie wolalby w gebe dostac to by go podkrecilo.

Gość moze orientacjezmienil?
o i jeszcze mowisz ze patologia, to zrob mu test na DDA. I sobie?

Gość w psychiatryku
Jej facet gardzi autorką, nie ma dla niej szacunku, a samic alfa poprostu sie boi. Ciagle porownuje swoja kobiete do swojej matki (sluzacej?), a jego matka nie byla samica alfa, a raczej ulegla kobieta, a on chce swoja kobiete wytresowac do takiej pozycje jak jego matka. Nie szuka samicy alfa, bo sam jest ciotą, boi i sie takich, a zgrywa twardziela. I do tego nei ma do ciebiee szacunku najmniejszego, traktuje cie jak podciepa, jak szmate.