Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalqa

co się ze mną dzieje?!

Polecane posty

Witam was ;) Już raz pisałam w tej sprawie ale chyba nikt mi nie chciał pomóc ;( wiec tak pod koniec pażdziernika miałam robione łyżeczkowanie, ( pusty pęcherzyk ciążowy) od tamtej pory przy myciu zawsze że tak powiem badałam swoją szyjkę macicy, i wyczuwałam takie nie wielkie zgrubienie jak by krostka malutka która zaznaczam pojawiła się po zabiegu, lecz to zgrubienie zaczęło się robić większe i na dzień dzisiejszy jest ok 5 razy większe. To nic gdyby nie na początku tego roku zaczęłam odczuwać bóle w pochwie, takie denerwujące... potem od czasu ból jajnika, taki promieniujący że aż dochodzi do stopy. A co najgorsze to w wydzielinie z pochwy czasami pojawiają się takie żyłki krwi. Już się naczytałam tyle że mi głowa wybuchnie nie długo. Byłam u jednego swojego gina, który stwierdził że nic się nie dzieje, przepisał mi gynalgin bo doszedł do wniosku że to lekki stan zapalny.. kurowałam się tymi tabsami ale nic nie pomogło. Za miesiąc poszłam do innego gina, ona mi powiedziała że ten ból siedzi mi w głowie bo ona tam nic nie widzi i jest wszystko ok. Ale jak jak mogłam sobie go wmówić jak byłam u niej na początku marca a ból jeszcze nie przeszedł?! Zrobiła mi cytologię kórej wyniki będą dopiero pod koniec kwietnia (!) Boję się że to może być coś poważniejszego , mam dopiero 21 lat, a tan ból mi nie daje spokoju ;(

Gość ludzka glupota
mówi co cos slowo LEKARZ????to sie tam udaj

Gość klaralaraaaaa
skoro zadne niby nic nie wie to skad my do jasnej cholery mamy to wiedzec????

Gość esteeeeeee
idz do innego ginekologa, zrob cytologie prywatnie, poczekasz tydzien gora i wynik bedzie.

Jeżeli przy okazji wizyt nie miałaś robionego usg to udaj się do prywatnego ginekologa i je sobie zrób. tylko znajdź u Ciebie dobrego lekarza. Będziesz mieć jasność. Może faktycznie dzieje się coś czego nie widać, np w przydatkach. Jeżeli od czasu zabiegu nie miałaś robionego usg to też dobrze się złoży jeśli pójdziesz, będziesz wiedzieć, że wszystko jest w porządku.

Gość naatalkaaa
Zgadzam się, Natalka proś o usg, nikt tu nic innego nie poradzi. Prywatnie lekarz zrobi Ci wszystkie badania jakie tylko sobie zażyczysz i nikt Ci nie powie, że wymyślasz sobie.