Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florka35

moje dzieci i nowa zona mojego eks

Polecane posty

Gość florka35

moje dzieci i nowa zona eks męża -------------------------------------------------------------------------------- witam,chce sie podzielić moim problemem i spytać o rade bądz moze ktoś miał podobny problemm Jestem mamą dwóch chłopców lat 11 i 8 od 3 lat jestem rozwiedziona mój eks mąż ożenił sie po raz drugi i tu zaczął sie mój prolem mąż jest lekarzem i ożenił sie tez z lekarką,którą oczarowała mojego starszego syna...Ona stała się dla niego autorytetem bo to "ciocia Beata"ratuje ludziom zycie o jezdzi karetka pogotowia bo "ciocia Beata"pięknie wyglądała choć pracowała na dyżurze bo "ciocia Beata"robi super zupkiitp itd nic tylko "cicocia Beata" 1,5 m-ca temu starszy syn miał urodziny i wymusił na mnie zaproszenie eks męża i "cioci Beaty" cała impreza upłyneła nad zachwytem wygladu cioci Beaty (byli teściowie wiedli prym),nad jej świetna figurą mimo,ze dopiero 8 m-cy po porodzie,nad jej zaradnoscia, godzeniu pracy i macierzyństwa,nad jej ambitnymi planami i oczywiscie nad dzieckiem jej i mojego eks ze takie piekne bo do niej podobne,a ona jest naprawde ładna (i tu mam gule w gardle),ale to musze przyznać... mój starszy syn wpatrzony jest w nia jak w obraz,często chce sie spotykać z ojcem ze wgl na nią nie wiem co mam robić bo nieustannie słyszę co zrobiła/powiedziała ciocia Beata szlag mnie trafia,ze zamiast liczyć sie ze mna on nieustannie słucha tej całej Beaty... Młodszy syn na razie sie temu przyglada,ale czuję,ze to kwestia czasu... w tym roku młodszy syn ma komunię i pewnie znowu przyjdzie eks i "ciocia Beata" i znowu impreza bedzie sie kręcic wokól niej a ja sie bedę czuła jak gorszej klasy służąca,ktora nie powinna siedziec przy stole z państwem.....

Gość moze kiedys zrozumie
ze ty jestes matka , ty go wychowalas , dalas milosc, nie wszystko zloto co sie swieci

Gość nic nie zrobisz
po prostu nic nie rob bo mozesz wyjsc na zazdrosnice dzieci szybko rosna i mysle ze zromumieja ze to ty jestes ich mama a ciocia beatka moze jeszcze pokazac pazurki nie lam sie MAMA

Gość t88t87t78t
Naprawdę nie jesteś w stanie niczym zaimponować swoim synom? Nikt mi nie wmówi że lekarze mają czas żeby wybrać się z dzieciakami na gokarty, quady czy gdzie tam jeszcze. Toż stań na wysokości zadania i popraw swój autorytet w oczach synów, zamiast się nad sobą użalać. I wcale nie musisz zazdrościć czy kopiować jakiejś Beaty. A, i wcale nie musisz się wstydzić przed synem że nie chcesz zapraszać do domu jakiejś Beaty.