Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pati1717717171

mam już 17 lat ,a moja mama

Polecane posty

Gość Pati1717717171

każe mi spinać włosy do szkoły i zabrania mi sie malować. plus zero ubran które wg niej są ,,wyzywające" czyli zero dekoltów itd to nie jest mała przesada? za rok będę pełnoletnia.. mam powodzenie mimo to i myślę ,że ona jest poprostu zazdrosna bo jak mnie np znajomi chwalą jaka ładna dzewczyna itd ,a nie ja to ja krew zalewa..

Gość Pati1717717171
zresztą co to do cholery jakiś kraj arabski żebym musiala chodzić w spietych włosach? zwłaszcza ,że mam ladne , dlugie i ciemne włosy.. masakra ona jest nienormalna :(

Gość Pati1717717171
oczywiście w szkole mam gdzieś jej zakazy , pożyczam kosmetyki od koleżanek . ale jak wracam do domu muszę zmywac makijaż i uwadać przykładną córeczke

Gość Pati1717717171
ale ja już mam dość chciałabym wszędzie czuc się swobodnie w domu też ,a nie sie ukrywać jakbym miała ze 13 lat

Gość ;)456
a jak mama przyjęłaby Twój ewentualny bunt? Pogadaj z nią może zrozumie, a jak nie to postaw na swoim i tyle ;)

Gość VERA PLACI TO WIE
jestes ladna to zostan nie rob z siebiesztucznej lalki po co ci makijaz?URODE NALEZY PODKRESLAC NIE ZDEFORMOWAC a co do ubioru musisz koniecznie cycki wywalic?TO JEST TAKIE TANIE wierz mi kazdy facet ma szacunek do natzry i oglady.Plastik biora tylko na raz a na tym ci nie zalezy?:)

Gość masz bardzo madra matke
kotra nie chce by jej corka byla blachara.

Gość ooikkioiwiia
No to przeczytaj to: mam już 22 lata a mama nie chce zebym się malowała. Nie jest z gruntu jakąś przeciwniczką makijażu bo sama się maluje. Ale ja nie mogę pomalować sobie oczu ust czy paznokci, i nie chodzi tu o jakiś makijaż spod latarni tylko o taki normalny, dzienny, lakier bezbarwny, tusz do rzęs, błyszczyk... I co Ty na to?

Gość Tibon
Po co masz sie malowac jak jestes ladna? Tapeta jest po to zeby niedostatki urody jakos skorygowac. Mloda cera tego niepotrzebuje, bo nie ma piekniejszego kosmetyku niz mlodosc :) A dekold - no coz, zalezy co chcesz pkazac - siebie, czy tylko cycki. I czy aby ogladajacy napewno sa warci tego widoku. Pozdrow mame:)

Gość FrankWiliams
wszystkie kobiety takie są, Ty tez taka będziesz :D

Gość kaznodzieja xp
kobiety potrafia zazdroscic wszystkiego, nawet corce urody:o

Gość kaznodzieja xp
ja zazdroszcze synowi wielkiej pały

Gość kobieta z klasą ( a chcesz byc
uwazana za kobiete przynajmniej) wie, gdzie jaki stroj i styl pasuje - do szkoły, do biura, na impreze itd. Do szkoly dekolt i makijaz po prostu nie jest w dobrym stylu. Jak bedzisz starsza to dowiesz sie ,ze jest cos takiego jak cod dress chocby. Nie wszystko wszedzie.

Gość uuuppppppppppsssssssssss
yyyyyy raczej DRESS CODE