Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radoshinka

Kobiety, czy same serwisujecie swoje auta?

Polecane posty

Gość radoshinka

Bo ja od niedawna nabyła auto, i powiem, ze miałam ostatnio drobna usterke, wyobrazccie sobie ze jak pojechalam do serwisu jednego to naliczyli mi bog wie ile, moj facet pojechal potem w to samo miejsce i od razu inaczej z nim rozmawiali...jak to jest?;/

Gość daria85
nie, tym zajmuję się albo mój facet albo tata :)

Gość ja mam meza mechanika
chcieli cie naciagnac bo zalozyli ze kobieta nie ma pojecia co sie moglo stac. Nie jedz do naciagaczy, uczciwy mechanik takich rzeczy nie robi, a oszust jak wyczuje ze moze to przerobi kazdego. mojego meza probowali naciagnac na kase jak robil blacharke, jak powiedzial ze wie ile to powinno kosztowac to od razu zmienili ton.

Gość Mayka3
Noo dokładnie tak niestety jest. u mnie tez jak coś z furą nie tak, to zawsze tata, aczkolwiek teraz od kiedy mam nowe to jezdze sama do serwisu u zasady, bo stamtad kupione, na gwarancji jeszcze, tak wiec staram sie zawsze w jedno miejsce, zawsze jak sie jest stalym klientem to maja inne podejscie z reguly.

Moim zajmuje się mój facet, ale ogólnie jakbym sama pojechała to ciężko byłoby im mnie naciągnąć bo po 1 troszkę się znam a po 2 jakbym nie wiedziała na prawdę o czym mówi to bym zadzwoniła do faceta i ich wyśmiała

Gość burkalinka
A ja sama, chłop nie zawsze ma czas a ja wychodzę z założenia - aby być samodzielną. A mam pytanie do mieszkanek stolicy czy któraś z was (ale sama) korzystala już z usług tego serwisu pol mot auto.pl ? Wiem, ze to typowo babskie ale jak to jest z tą ofertą dla kobiet?

moj facet zawsze zawoził auto do POLMOTU, i w pewnym momencie się zbuntował - Twoje auto, sama sobie go naprawiaj!:) - zadzwoniłam do serwisu przyjechali po auto, naprawili i odstawili pod dom. Obecnie mam osobistego doradcę i już nie potrzebuje - przynajmniej w sprawach mechanicznych swojego faceta.

Gość maryllka222
No cóż, ja nie, wole wysłać męża. Z facetem jednak inaczej rozmawiają :) Ale serwis mamy sprawdzony, to Autoreduta w Warszawie i tam zawsze zostawiamy swoje auto.

Gość metallllllica
U mnie tez takie sprawy załatwia mąż. Raz byłam u mechaników sama i jakos tak głupio sie czułam:/

Gość gość
Przeciez bez zadnych konsekwencji mozna sobie podjechać np.do dobrego i sprawdzonego serwisu,jak chociazby Autoreduty na Zwycięzców i za jakies drobne pieniadze dokładnie przejrzeć autko.

Zawsze robię to sama. Mój ojciec mieszka 800 kilometrów ode mnie, mój facet jeszcze dalej i do tego totalnie się nie zna na samochodach. Jak u niego jestem to z reguły ja jadę na serwis, bo on pojęcia nie ma co się w tym aucie dzieje. Mam sprawdzonego mechanika, zawsze do nich jeżdżę, porządny fachowiec, uczciwie robi, nigdy mnie nie naciągnął.

Gość Ewa333333
tak

Gość gość
Ja też jednak wole podjechac do naprawde dobrego serwisu bo samemu jednak ciezko jest, zwłaszcza kobiecie cokolwiek naprawic w samochodzie.

Gość gość
No ja wiem cos o tym.Jak jezdze do Autoreduty to czaesto za przeglad płace o 30% mniej tego co miałbym wydac w autoryzowanym serwisie.Wiec sie mega opłaca.

Gość gość
mam zaufany, wysokiej klasy warsztat samochodowy który zajmuje się kompleksowo samochodami i z ręką na sercu mogę go każdemu polecić i wierzcie lub nie, ale porządny serwis nie pozwala sobie na "naciąganie" i inne takie zagrywki. Jak coś robią to dają na to rok gwarancji, nie robią prowizorek itp a jak coś się rozleci to bez dyskusji naprawiają - dla przykładu ostatnio wymieniałam klocki i tarcze przód i okazało się że uszczelka przy termostacie, który wymieniali pół roku wcześniej lekko przecieka - telefon że jest taka sytuacja i auto do odbioru 4 godziny później niż zakładali bo muszą wymienić oczywiście na swój koszt,. Na fakturę roboczogodzina niektórych tam pracujących specjalistów sięga 150zł za godzinę, bez faktury koło 80zł więc tragedii nie ma. Mam pewność że auto zostało naprawione należycie.

Gość gość
Ja jak mam jakiś problem z autem, to zawsze jeżdżę do tego serwisu www.szwarcgruba.gda.pl. To rzetelny warsztat, wiem, że zawsze uczciwie mnie obsłużą i nie zedrą ze mnie kasy. Pracują tam naprawdę doświadczeni i uprzejmi fachowcy, z którymi zawsze można wszystko szczegółowo omówić i mają szacunek, takie indywidualne podejście do Klienta. Polecam

Gość gość
Ja serwisuje samochód zawsze w http://celmer.torun.pl/. Tam mam przynajmniej pewność że dobrze wykonują usługi.

Gość gość
Jak to same? Jeśli chodzi Ci o to czy sama jeżdżę do serwisu to tak. Zazwyczaj udaje się do www.faben.pl ponieważ mam blisko, jest tam miły personel i dobre ceny.

Gość gość
Odświeżajac temat,jesli w stolicy szukacie takie wlasnie serwisu Audi to z własnego doswiadczenia moge polecic tylko ten własnie http://www.autoreduta.pl/ spokojnie mozna zaoszczedzic na naprawach nawet do 40% w porównaniu z autoryzowanymi serwisami.

Gość gość
Mam brata rajdowca - nie potrzebuję żadnego innego serwisu :D

Gość gość
Ja raczej nie, ale za to mąż naprawia mi samochód, ewentualnie jeździ do serwisu opon http://pneumaster24.pl/ z tego co wiem bo trzeba mieć do tego specjalne narzędzia.

Gość gość
Mam inny sposób na znalezniene mechanika-bardziej z polecenia znajomych-i dlatego własnie jak wspominałem zdecydowanie bardziej trzymam sie Autoreduty na Zwycięzców http://www.autoreduta.pl/

Gość gość
Same ale w serwisie ;). Ja jeżdżę do www.faben.pl ponieważ tam mam pewność że mnie nie oszukają na części i naprawy nie kosztują tak dużo jak u innych.

Gość gość
Ja jak jeszcze miałam prywatny samochód jeździłam sama ale to był że tak powiem znajomy mechanik, tzn nie żeby mi coś za darmo robił ale nigdy mnie nie naciągal. Teraz mam auto służbowe więc jeżdże na serwis ale tam praktycznie nie ma co naprawiać bo auto służbowe mam zmieniane po 3 latach więc są nowe.

Gość gość
Ja sama serwisuję. :) Na szczęście udało mi się trafić na bardzo dobry i uczciwy warsztat - http://fordslawek.pl/ . Są naprawdę uczciwi i mają świetne podejście również do kobiet. Ja jestem zadowolona.

Gość gość
Ja jestem stalym klientem Autoreduty.Tylko ze ja to mam z czym jezdzc moej autko ma juz 14 lat ;) prawie zabytek .

Gość gość
Możecie polecic mi nie ASO ,ale dosyc rozsadny serwis BMW w Warszawie.dzięki

Gość gość
No pewnie! Ja od lat serwisuję moje auto w warsztacie www.motostrefa.olsztyn.pl i po ich naprawach wszystko jest w porządku.

Gość gość
Ja tak samo. Najbardziej ufam mechanikom z mojego sprawdzonego autoserwisu http://www.bosch-diesel-serwis.pl/ ostatnio robiłam tam regenerację wtryskiwaczy i wszystko się udało.